Enligt The Mirror är Andrea Dossena högaktuell för Atletico Madrid.

Atletico ska vara beredda att betala £2 miljoner för vänsterbacken, som har blivit totalt utkonkurrerad av Emiliano Insua i Liverpool.

Flera italienska klubbar vill låna Dossena, men Liverpool vill helst sälja honom, för att få in pengar till andra övergångar.

* * *

Galatasarays Arda Turan vill gärna flytta till Liverpool.

Detta säger 22-åringen i ett turkiskt tv-program. Det är främst Liverpools kultur, fans och röja tröjor som attraherar yttermittfältaren.

* * *

The Times skriver att West Ham kan komma att sälja nyckelspelare i januari.

Managern Gianfranco Zola erkänner att han ”inte vet vad som kommer att hända” angående eventuella övergångar i januaris transferfönster.

Det är naturligtvis klubbens dåliga ekonomi som spökar.

En som mycket väl kan komma att säljas är Matt Upson. Mittbacken fyller 31 år i april och har endast 18 månader kvar på sitt kontrakt – detta gör att det är lite ”nu eller aldrig” för West Ham att tjäna pengar på honom.

The Times nämner Liverpool som en potentiell klubbadress för Upson, men påpekar att Liverpools ekonomiska resurser inte är speciellt stora.

Tottenham och Manchester United tros också vara intresserade av Upson.

Andra West Ham-spelare som kan komma att säljas är Carlton Cole och Scott Parker, som ju båda två ryktas till Liverpool.