Joe Cole är beredd att skriva på för Tottenham om hans kontraktssituation med Chelsea inte reda ut inom de närmaste fyra veckorna, skriver The Mirror.

Spurs är ett attraktivt alternativ för Cole, då de kommer att spela CL-fotboll nästa säsong och är beredda att ge honom mycket pengar. De är visserligen inte beredda att ge honom de £120 000 i veckan som han begär, men de är villiga att betala en relativt hög lön + en hög sign-on summa.

Enligt The Mirror har även Liverpool, Manchester City och West Ham registrerat sitt intresse för engelsmannen, vars familjesituation dock gör att han helst vill stanna i London.

Cole blev nyligen pappa till en dotter, och är således angelägen om att stanna i Englands huvudstad.

* * *

Trots allt rykten kan Matt Upson komma att förlänga sitt kontrakt med West Ham, skriver The Daily Mail.

Mittbacken – som har ryktats till Liverpool, Tottenham och Manchester City under säsongen – gillar West Ham och likaså den stora press som har funnits kring laget den här säsongen.

* * *

Enligt Merkur har Real Madrid kontaktat Edin Dzekos representanter och informerat dessa om sitt intresse för bosniern.

Att Real Madrid är intresserade av Dzeko startar även nya rykten om att Karim Benzema kan vara på väg bort från klubben.

* * *

Sevilla är intresserade av Celtics målvakt Artur Boruc.

Spanjorerna är beredda att betala £2 miljoner för polacken, skriver The Daily Record.

Boruc har bara ungefär ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt med Celtic och på grund av deras ekonomi kommer kontraktet inte att förlängas, eftersom de inte har råd att fortsätta betala Boruc £30 000 i veckan.

* * *

Allt tyder på att Crystal Palaces talang Nathaniel Clyne kommer att spela i Premier League nästa säsong.

Enligt The Mirror ligger Aston Villa bäst till i dagsläget, men även West Ham, Sunderland och Wigan är intresserade av den duktige högerbacken.

Clyne uppges finnas tillgänglig för lite under £1 miljon, vilket naturligtvis är ett attraktivt pris för PL-klubbar.

Palaces senaste managers – Neil Warnock och Paul Hart – har bägge sagt att Clyne är den bästa unga ytterbacken som de någonsin har jobbat med.

Martin O’Neill ska också vara imponerad av Clyne, som gjorde ett utmärkt defensivt jobb mot både Ashley Young och Stewart Downing i FA-cupmatcherna mot Aston Villa tidigare under den här säsongen.

* * *

Hull City är nära att sälja Kamil Zayatte till St. Etienne, skriver The Mirror.

Mittfältaren Dean Marney verkar byta ett nerflyttat lag till ett annat, då han är ytterst nära att skriva på för Burnley. Marney kostade £1 miljoner att köpa loss.

* * *

Bolton är favoriter att knipa Aruna Dindanes signatur, rapporterar The Mirror.

Blackburn, Wolves och Fulham försöker också värva ivorianen, vars prislapp ligger på £2,7 miljoner.

* * *

Inters mittfältare Rene Krhin kanske spelar i Napoli nästa säsong. Detta är slutsatsen efter några kommentarer av hans agent Marcel Kacinari, som nyligen sade detta i en intervju med Radio Kiss Kiss.

19-åringen betraktas som en stor talang, men har fått lite speltid den här säsongen. Förmodligen går Inter med på att låna ut honom till en annan klubb.

Palermo ryktas också vara intresserade av slovenen, vars situation förväntas klaras ut efter Champions League-finalen, som Inter har fullt fokus på just nu.

* * *

Fulham har hört sig för angående Frederic Piquionne, hävdar Skysports.com.

Blackburn, Bolton och Wolves är också intresserade av anfallaren, som gärna vill stanna i England.