De engelska tidningarna verkar vara rörande överens om att Roy Hodgson är Liverpools hetaste spår.

* * *

Enligt The Guardian är Roy Hodgson toppkandidaten till att ta över Liverpool. Hodgson kostar £2,5 miljoner att köpa loss från Fulham.

Tidningen tillägger att Martin O’Neill är det näst hetaste namnet.

* * *

Roy Hodgson och Louis van Gaal står högst upp på Kenny Dalglishs lista över vem som ska ta över Liverpool, uppger The Mirror.

Hodgson skulle kosta omkring £2,5 miljoner att lösa från Fulham och hans fru Sheila är dessutom från Liverpool.

* * *

Enligt The Daily Mail är Roy Hodgson, Guus Hiddink och Louis van Gaal starka kandidater till att ta över Liverpool.

Vidare skriver tidningen att Frank Rijkaard inte är aktuell, och att varken Mark Hughes eller Martin O’Neill ser ut att hamna i Liverpool.

Hughes är troligtvis inte att vara ens en kandidat, medan O’Neill förmodligen inte är lyrisk över tanken att jobba tillsammans med Liverpools amerikanska ägare.

* * *

The Daily Express skriver också att Roy Hodgson är den hetaste kandidaten till att ta över Liverpool, och att Martin O’Neill är andra alternativet.

* * *

The Times hävdar att Fulham kommer att göra allt för att behålla Roy Hodgson, men tillägger att han får lämna om en klubb betala £2,5 miljoner för att köpa loss honom.

Fulham har dock inte blivit kontaktade av Liverpool – åtminstone inte ännu.

Tidningen hävdar även att Hodgson står nära Kenny Dalglish.

* * *

The Telegraph skriver också att Roy Hodgson är favorit till att ta över Liverpool.

* * *

Samtidigt har Benficas manager Jorge Jesus – som av somliga tidningar pekats ut som en potentiell kandidat till att ta över Liverpool – distanserat sig från dessa rykten.

Jorge Jesus har sagt till portugisisk media att han ser fram emot nästa säsong och att han verkligen vill stanna i Benfica.