Liverpool skadehelvete bara fortsätter.

Enligt The Times har Liverpools medicinska team meddelat Rafa Benitez att Fernando Torres har ett ljumskbråck och kommer att behöva opereras om han matchas för hårt.

Torres är med i truppen som åker till Frankrike, och kommer troligtvis att spela med smärta mot Lyon.

Ljumskskadan var orsaken till att Torres byttes ut tidigt i matchen mot Fulham, och kanske får vi se att liknande scenario i den hyperviktiga CL-matchen.

Sedan tidigare vet vi att Steven Gerrard, Fabio Aurelio, Albert Riera, Martin Skrtel och Martin Kelly missar matchen mot Lyon på grund av skador.

Diego Cavaliari och Alberto Aquilani har haft virussjukdomar, dock inte svininfluensa, och är på bättringsvägen.

Daniel Agger är också på väg tillbaka efter sin skada. Han kommer att resa med till Frankrike och testas förmodligen sista stund innan matchen.

En annan som har haft skadebekymmer är David N’Gog, men även han är på god väg att kunna göra comeback.

Benitez har namngett en 20-mannatrupp, där Stephen Darby överraskande nog ingår.

Den unge högerbacken Darby har aldrig startat en match för Liverpool, men det är möjligt att han spelar, om inte Glen Johnson hinner återhämta sig från sin skada.

Noterbart är att Philipp Degen inte är med i CL-trppen, och är därför inte tillgänglig.

UEFA har även gett Liverpool en specialtillstånd att anmäla Daniel Ayala från B-listan. UEFA sympatiserar med Liverpool skadebekymmer.

2 kommentarer
  1. På the Sun står det att Fernando Torres missar 2 månaders spel, bara att inse att liverpool får kämpa för en europaleague plats den här säsongen 🙁

Kommentarer är stängda.