The Daily Mail fortsätter att köra sitt inslagna spår genom att hävda att Liverpool är ytterst nära att värva Kenwyne Jones.

Tidningen skriver att Liverpool förhandlade med Sunderland under måndagskvällen. Anfallaren uppges vara desperat att flytta till Liverpool.

LFC vill låna honom resten av säsongen, och betala £10 miljoner i sommar, om man väljer att köpa loss honom.

Ja, The Daily Mail hävdar faktiskt till och med att Jones kan bli klar till onsdagens drabbning mot Spurs.

Enligt The Guardian skulle Sunderland kunna tänka sig att sälja Jones – men bara för åtminstone £12 miljoner.

* * *

UPPDATERING:

Enligt The Telegraph, The Independent samt Liverpool Daily Post är Kenwyne Jones pris £10 miljoner, vilket Liverpool ska kunna vaska fram genom att sälja Ryan Babel.

The Mirror hävdar att Jones kostar £14 miljoner, och att Birmingham är redo att bjuda en tredje gång på Babel. Deras senaste bud var på £10 miljoner, men det ska alltså förbättras nu, och dessutom ska Babel erbjudas £10 000 mer i veckan samt garantier på att spela anfallare.

8 kommentarer
 1. Vad tror du om Jones. Är han tillräckligt bra??

  • Antagligen den bästa targetplayern som går att få tag på just nu.

 2. Varför skulle vi värva Jones om vi får Chamakh till sommaren undrar jag?
  Jag tycker att Jones är överskattad och jag är väldigt osäker på om dethär verkligen är en bra värvning.
  Vad kan han tillföra i dagens Liverpool? Jag har ingen aning iaf.

  • Jones är en väldigt bra targetplayer. Oerhört stark i kroppen och luften. Skulle tillföra Liverpool mycket både offensivt och defensivt. Med defensivt menar jag främst på fasta situationer där ju Liverpool har enorma problem.

 3. En sådan spelare som Jones har vi saknat sen Crouch lämnade oss. Han är bra, även om jag skulle föredra Chamakh.. Men han kan ju isåfall inte bli klar förrens i sommar.

  • Jag håller med. Chamakh är bättre. Men precis som du är inne på behöver Liverpool förstärka nu på direkten. Man kan inte vänta tills i sommar.

 4. låt babel stanna , han gjorde ju bra matcher fyfan, förresten varför ska vi sälja honom ??????? jag tror inte att jones är bättre än babel. no no

  • Känns tyvärr som att Babel har fastnat totalt i Liverpool. Bättre att satsa på andra spelare.

Kommentarer är stängda.