[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Enilgt The Mirror planerar Liverpool att införskaffa flertalet nya spelare i januari – möjligtvis kan man också komma att sälja ett par spelare för att byggga en ännu större transferbudget.

Tidningen menar att Liverpool kan behöva en ny anfallare, då Iago Aspas inte levererar. Svaret kan dock bli Fabio Borini, men han kommer nog inte att återvända förrän i sommar. Det är givetvis helt uteslutet att man skulle lyckas köpa loss Diego Costa, med tanke på dennes makalösa form i Atletico Madrid.

Däremot är Cristian Tello nära att ansluta på lån, rapporterar The Mirror, som tillägger att Mohamed Salah också är en trolig LFC-värvning. Liverpool och Basel är dock ännu inte överens om en övergångssumma för Salah.

Dessutom, skriver The Mirror, vill Liverpool bredda backuppsättningen. Den 22-årige uruguauayen Guillermo de Los Santos, som kan spela på samtliga positioner i backlinjen, är en spelare som scouterna har kollat på. Det gäller även Olympiakos Kostas Manolas, som är en grekisk A-landslagsman. Om Liverpool värvar en back kanske man väljer att sälja Daniel Agger – en försäljning som skule kunna inbringa stora pengar. Dessa pengar skulle användas till en högkalibrig central mittfältare, som Liverpool är i behov av.

Med endast 18 skadefria A-lagsspelare är det osannolikt att Brendan Rodgers vore villig att släppa fler spelare, även om det inte kan uteslutas att Aspas dumpas om man gör klart med offensiva nyförvärv, uppger The Mirror.

1 kommentar
  1. Diego Costa kan vi nog sluta hoppas på, han nobbade oss i somras och han har nog inte haft en anledning att tänka om med tanke på hur bra det går för Atletico Madrid.

Kommentarer är stängda.