Senaste nytt

Schär kan lämna som Bosman

[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

schär

Basels mittback Fabian Schär blir free agent efter säsongen. Nu medger 22-åringen att han kan vara på väg bort: ”Basel är öppna för förhandlingar, men för tillfället vill jag koncentrera mig på mitt spel,” sa Schär till Blick.

”Jag gick igenom en svår period och det var inte rätt tid att diskutera min kontraktsförlängning. Jag vill inte oroa mig över det nu.

”Min dröm är fortfarande att få en erfarenhet utomlands. Jag har alltid sagt att om en möjlighet kommer, så kommer jag att ta den, uppenbarligen i samförstånd med Basel.

”Jag behöver ett lag med stora målsättningar. Jag skulle gilla Bundesliga, Premier League eller en italiensk toppklubb som Inter, Milan eller Juventus. Jag skulle inte kunna säga nej.

”Jag vill höra alla mina alternativ och överväga de noggrant. Det var en del kontakt i somras, men ingenting seriöst.”

* * *

Fabio Borini är den spelaren som Inter helst vill värva i januari. Inter kan tänka sig att betala några miljoner euro för att låna Borini resten av säsongen och därefter ha inskrivet i avtalet att de måste köpa loss honom nästa sommar, men ett annat alternativ är att Inter betalar mer för lånet och får en köpoption som de får välja själva om de ska utnyttja. Inter måste dock lyckas övertyga Liverpool innan en övergång kan bli av (Corriere dello Sport).

* * *

Bayern München och Manchester City vill signa Marco Reus nästa sommar. Tysken har en utköpsklausul på £19,5 miljoner och ryktas även till Manchester United och Liverpool (The Daily Mail).

PSG är villiga att sälja Yohan Cabaye i januari (The Daily Mail).

* * *

Liverpool är intresserade av att hämta in Fabian Delph och Ron Vlaar i januari. Duon blir free agents efter säsongen och kan således vara tillgängliga för relativt små summor (The Express & Star).

Manchester United vill värva Vlaar i januari. Arsenal är också intresserade av honom (The Mirror).

* * *

Tottenham vill förstärka anfallet i januari. En spelare som övervägs är colombianen Teofilo Gutierrez, som kan vara tillgänglig för £6 miljoner. Andra spelare under övervägande är Jay Rodriguez och Patrick Herrmann (The Mirror).

Jermain Defoe kommer att flytta till QPR i januari. Han är överens om ett treårskontrakt värt £80 000 i veckan och den nuvarande klubben Toronto har accepterat flytten (The Mirror).

LÄmna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Kommentar

  1. Vigge

    Cabaye, Schär, Reus, Vlaar och Delph vore ju rena drömmen!

    Cabaye vore en fantastisk värvning, samma sak med Reus. Vlaar skulle kunna vara en klippa i försvaret, Schär är en blivande storback i mina ögon. Delph är nybliven engelsk landslagsman med mängder av självförtroende.

    Köp, köp, köp!

Laddar...