[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Såpoperan om Raheem Sterling fortsätter.

Igår ringde Sterling in och sjukanmälde sig. Därmed tränade han inte. Sedan tidigare har Sterling sagt till Liverpool att han inte vill följa med på försäsongsturnén till Asien och Australien – men enligt The Times är den enda omständigheten som skulle få Liverpool att acceptera detta att ett bud från Manchester City accepteras. Det verkar dock osannolikt att klubbarna skulle komma överens under de kommande dagarna, då City hittills är ovilliga att betala de £50 miljonerna som Liverpool kräver för att släppa den skandalomsusade Sterling.

Lokaltidningen Manchester Evening News uppger att City inte planerar att buda på Sterling under de kommande dagarna – och att klubben sannolikt inte kommer att vilja betala £50 miljoner för honom.

Sterling senaste ursäkt till att vilja lämna Liverpool verkar vara att han inte vill jobba med Brendan Rodgers. Detta uppger Sterlings representant Aidy Ward: ”With Raheem, there has been a breakdown in trust between him and Brendan Rodgers,” sa Ward till Daily Mail.

Samtidigt bekräftade Ward att han inte längre samarbetar med Saido Berahino. Enligt medier har WBA-anfallaren avbrutit samarbetet med Ward, eftersom han inte gillar Ward har agerat i Sterlings försök att lämna Liverpool: ”I’m no longer working with Saido. You’ll have to ask him for the reasons”, kommenterade Ward.

37 kommentarer
 1. Tror han gör sig omöjlig som möjligt medvetet för att tvingas att säljas. Tror dock inte att city kommer hosta upp de 50 som krävs.

  • Visst gör han allt för att göra sig omöjlig. Om den här cirkusen fortsätter ett par veckor till, så skulle det inte förvåna om Ward får Sterling att låta sig intervjuas av The Sun..

 2. Lyssna på din fotbollskollega Sterling, sparka din idiot till agent omgående så är nästan allt förlåtet. Jag skulle inte bli förvånad ifall han blir kvar nu, känns som ett rävspel mellan Liverpool och City. City försöker med alla medel göra så att Sterling blir oumbärlig och Liverpool säljer billigare, medan Liverpool lungt sitter i båten och säger att du har 2 år kvar på kontraktet antingen spelar du hos oss eller så pungar nån klubb upp £50 mille på bordet.

  Blir han kvar så tror jag knappast att Rodgers låter honom ruttna på bänken i U-laget, han kanske får det som straff likt Suarez men knappast att han låter det gå en säsong utan att han spelar i A-laget.

  Det kan gå åt två håll, City köper och alla är nöjda. City vägrar höja budet, Sterling blir kvar men för att spela så tvingas han göra sig av med sin agent.

  • Det tråkiga är med en utdragen historia är att pengarna behövs till en striker eller defensiv mittfältare av klass. Ju längre tid denna transfer tar ju större risk att vi går miste om en affär.

 3. ”Breakdown in trust…”
  Hahaha. Så kan man ju också uttrycka det. Ward sicken jäkla sopa!!

 4. Tydligen inte så enligt klubben …….. Sky Sports are reporting that Liverpool Football Club have denied the claims made earlier today that Raheem Sterling no longer wants to play for Brendan Rodgers…….
  …… vem å vad kan man lita på i dessa tider ….

  • Vad skall man säga som klubb då? Kan ju inte gärna säga att man inte vill röra honom med tång när fortfarande letar köpare. Lite annorlunda om 3-4 klubbar hade haft ett budkrig om honom. Nu är det ju ganska stor chans att han lirar med oss nästa halvår.

  • så klart ….. men bättre för alla om det sköts internt ….

 5. Berahino har kommit till insikt tvärtom med Sterling! Det tragiska med Sterling är att ju mer han spjärnar emot klubben ju svårare gör han det för sig själv. Därmed blir han ännu mer ensam och kvar tillsammans med honom står den där girige Ward! Tala om att Sterling gör bort sig själv! Ja han är bara 20 år men lite förstånd borde han ha. Även om City har massa pengar så är dem ju inte korkade. Varför ska de köpa Sterling när han beter sig så illa?

 6. Det skulle vara så gott att inte låta han spela någonting, inte låta han använda teänu gsanläggningen, vägra sälja han och vägra bryta kontraktet så han kan sitta hemma och glömmas bort. Såhär kan man bara inte göra mot en klubb som gjort han till det han är. Usch!

  Tyvärr behöver klubben pengarna, annars hade inte jag tvekat om jag var tränare.

  • Det dummaste man kan göra är att låta han ruttna bort på bänken, det förlorar alla parter på. Jag tror nog allt city kommer med ett tredje bud och att han lämnar oss i sommar.
   Tråkig såpa det här och man kan nog inte bara beskylla Sterling för allt, även klubben och BR har lite skuld i det.

  • Ja Sterling har verkligen gjort bort sig på slutet. Trots att jag verkligen inte tycker att han har rätt att bete sig så här så vill jag ändå påpeka att Liverpool minsann också har en del i den här skiten:
   1) Liverpool lät honom fortsätta spela med sin i sammanhanget sketna lön på £30-40 000/v trots att han var en stor del av LFC:s grymma vårsäsong 13/14. Han avgjorde ju bland annat grymt viktiga matchen hemma mot City efter ett drömmål som satte Liverpool i förarsätet i titelracet. Han borde ha fått ett nytt klart förbättrat kontrakt direkt efter den säsongen. Nu lät man honom spela nästan halva nästa säsong med lägsta lönen innan ett nytt lönebud kom. Något han såklart surnade till för…
   2) Om Liverpool anser att han är värd £50 miljoner så borde han väl i så fall vara värd en lön som motsvarar detta. Ja menar vad har killar i lön som kostar så mycket i andra liknande klubbar… Nu tjurhåller man honom för den summan men är inte villiga att gå högre än rapporterade £150 000 i veckan. Visst det är grymma pengar, men en spelare som värderas så högt, har uppåt £200 000 i veckan…
   Såklart är det lite skillnad då man är en supertalang som ännu inte nått upp i sin fulla kapacitet. En stor del av priset baseras såklart på Sterlings potential, lönen för det får man ju när man når upp till den potentialen. Men jag kan förstå hur Sterling själv tänker…

  • Fast det var väl ändå Coutinho som avgjorde den grymt viktiga matchen?

   En spelare som varit grymt mycket viktigare samt flertalet gånger, på riktigt, avgjort matcher för oss. Han skrev under ett 5 års kontrakt i februari värt £75.000 i veckan och uppför sig, ptja, precis tvärt emot vad Sterling gör.

   Förtjänade Sterling i februari, eller tidigare, ett kontrakt värt dubbelt så mycket som det erbjudandet Coutinho fick?

  • Med det sagt anser jag att ja, möjligtvis skulle LFC kommit med ett bättre kontraktförslag redan under förra sommaren. Men det skulle vara ett kontrakt liknande det Coutinho fick i februari, sedan hade man fått vänta och se. Skall någon av dessa två spelare, eller båda, om 1-2 få ett ännu mer lukrativt kontrakt?

  • Sterling gjorde första målet, och Coutinho det andra, så visst det var brasilianaren som avgjorde, men sterling var grym under den där perioden.

  • sterling det första, skrtel det andra. sedan vare två mål i baken och 2-2. sedan avgjorde coutinho med 3-2an 😉

  • Du har så rätt, Coutinho avgjorde den matchen. Sterling gjorde första målet.
   Angående Coutinhos lön känns alldeles för låg den med. Han har ju varit lagets bästa spelare den här säsongen och har ca hälften av vad Sturridge har. Hoppas han får ett lönelyft i början på nästa säsong så att han får en marknadsmässig lön. Annars riskerar vi en ny transfersaga nästa sommar. Även om jag verkligen inte tror Coutinho kommer bete sig så här. Lönestegen måste vara rimlig. Bästa spelarna ska ha bäst betalt. När t.ex. Hendo kort efter Coutinho får avsevärt högre lön känns det fel mot vår magiske brasse. De bör ha åtminstone samma lönenivå!

  • men nu verkar det ju som om det inte handlar om den ekonomiska biten utan (om vi ska lita på vad som sägs i media/sociala medier ) om personliga saker mellan tränaren och spelaren … kontrakt å lön har ju inget med tränaren att göra utan klubben …. tror tyvärr att RS omger sig med fel sortens rådgivare … då han troligtvis lär få betydligt mindre speltid om han inte stannar kvar å utvecklas hos oss ….

  • Pata// håller med dig till fullo. Både klubben och han själv, tillsammans med sin advokat har betett sig riktigt klumpigt här.
   Sen ja, Coutinho skrev på ett nytt kontrakt nu, men hade klubben varit lite förutseende så tror jag sterling gjort det förra våren också.
   Om man värderar honom så högt, vilket i sig kanske inte är fel, måste man inse att det kostar oxå, och där tycker jag klubben brustit fullständigt. Visst, 100 000 pund i veckan är inte kattskit, men samtidigt får milner 150 000 i veckan.

  • För att Milner är en erfaren spelare som spelats på en hög nivå i flera år och kommer till klubben som Bosman. Milner har gjort sig förtjänt av £150.000/veckan, Sterling har det inte. Ett bra halvår ska inte göra dig till världens bäst betalda 20åring. Henderson fick sin lön för att han håller en hög nivå i sitt spel och är en integral del av laget, han gjorde sig värd av den. Det har inte Sterling gjort, så jävla simpelt är det.
   Det finns inte en chans i hela helvete att Sterling är på något sätt värd samma lön som Gerrard hade.

  • Dom erbjöd Sterling ett nytt kontrakt på £100.000/veckan vilket är bra mycket mer än han ska ha i den åldern oavsett hur bra han va. Efter 13/14 säsongen så hade Sterling tre år kvar på kontraktet vilket betyder att han har ett år till innan klubben ska börja förhandla om ett nytt kontrakt.

   Och sen har han inte gjort sig värd av ett superkontrakt då han endast haft ett bra halvår i a-laget. Det är skit samma vilken förvrängd självbild killen har. Liverpool har gjort allt inom deras makt för att få killen att vara nöjd.
   Sterling är långt ifrån oersättlig och är i stort sett redan ersatt genom Ibes framsteg i a-laget.
   Sterling är den som måste inse sin plats i laget och jag är lite trött på Liverpool och Rodgers som behandlar skiten som en jävla prinsessa. Han har kontrakt med Liverpool och då ska han göra vad fan dom säger åt honom och hålla sin äckliga jävla fittkäft stängd.

  • PJ// jag håller med dig om mycket av det du skriver, men där det blir fel från klubbens sida är att de värderar honom till 50 miljoner pund, och samtidigt vill ge honom en lön som faktiskt inte motsvarar det.

  • Fast klubben vet ju att han inte är värd så mycket, det är bara för att hålla eventuella köpare borta

  • PJ: Jag håller med om att han inte efter ett halvår gjort sig förtjänt av en monsterlön. Men sommaren 2014 borde Liverpool ha gett killen säg 70 000 pund. Det var han verkligen värd i min värld!! Rodgers gick ju ut i typ februari 2014 och sa att Sterling var en av Europas största talanger. Då kanske man inte ska sitta på 30k i veckan…

   Sen säger jag inte att han är värd 200k i veckan nu, men Liverpool värderar ju honom extremt högt. 40 miljoner pund vore mer än bra betalt. Klart killen kan bli lite tjurig när de håller honom för en så extrem summa. Fast i det stora hela så tycker jag att Sterling och hans agent skött det här riktigt illa. Han har ju som nämnts t.ex. inte lämnat in en formell transferbegäran ens.

  • Pandah// Sterlings värde är svårbedömt eftersom han är engelsman och dessutom rankas som den mest talangfulla unga spelaren i hela Europa. Så jag tror inte att reds bara ”låtsas” att han är värd det.

  • Vill man hellre betala milner den lönen än sterling som är en av världens största talanger så säger det mkt om liverpool.
   Sterling hade inte heller något inköpspris.

  • Han har fått ett löneerbjudande som är helt uppåt väggarna sett till vad han faktiskt presterat. Visst killen var bra under våren… men dessförinnan? Och han hade bra perioder i höstas, men därefter? Han är värd 50M £ för att han är ung och lovande, hade han varit 5 år äldre hade prislappen kanske legat kring 25. Därmed står inte prislappen i relation till prestation och vidare inte heller vilken lön han förtjänar.

   Varför man väntade med att ge honom ett nytt kontraktsförslag är jag helt säker beror på att man ville se att det här inte var en formtopp utan snarare hans nivå. Att sitta på 4-5 årskontrakt med 1M £ i veckan som baserats på ett tiotal matcher är nog inget klubben vill hamna i. Efter den gångna våren kan man ju fundera på om han ens ska ha 1M £, det är ett hån mot en kille som Coutinho som faktiskt har en marknadsmässig lön och som fattat att hans prestation motsvarar siffran i lönekuvertet, jag är övertygad om att han kring nästa sommar är uppe i 1M £ om han fortsätter så här. Sterlings prestation motsvarar väl ungefär hans nuvärande lön, om ens det.

   När Chelsea köpte Torres för 50M £ betala de för att få en världsklass-striker, en sån kräver lön därefter och hade lön därefter. City är inte ute efter en världsklass-spelare i Sterling, de söker en engelsk supertalang och innan han blivit en klasspelare på allvar så ska han inte tjäna som en världsklasspelare.

  • 150 000/veckan är ingen världsklass lön utan skälig lön för en av världens största talanger.
   Coutinho har ingen marknadsmässig lön utan är grymt underbetald.

   Torres tror jag hade en lön på 250 000/veckan i chelsea och det är lite skillnad. Det är en väldsklass lön.

  • Coutinho: Hur många andra spelare födda 1994 och senare har £150 000 i veckan?

 7. Det äckliga är ju att han inte ber om en tranfer request. Han vill ha sin lojalitetsbonus. Om han bara kan transferlista sig så kanske Liverpool kan acceptera 45m pund.

 8. Dags att göra en pudel och sparka agenten och be om ursäkt i en intervju à la Tiger Woods.
  Sterling för helvete bättre än så här är du…

  • Ja det vore det enda rätta!! Han sitter lite i en rävsax nu. Tror knappast Liverpool backar. Ge efter för såna här fasoner gör man helt enkelt inte. Kunde man tjuvhålla Suarez kan man nog säkert också tjuvhålla Sterling även om det kommer att kosta en hel del med tanke på att han bara har två år kvar på kontraktet.
   Vore jag City skulle jag dra öronen åt mig efter att höra hur han och hans agent jobbar. Nästa sommar är det kanske de som får samma skit, när Sterling är missnöjd med speltid eller att ha petats ur CL av Liverpool.

   Tänk er Sterling stå där efter deadline day med svansen mellan bena och inse att det antingen är U-laget resten av säsongen eller så krypa till korset och be om ursäkt till hela laget och staben. Vore så rätt!!

 9. Någon som vet om dom visar matchen mot Cork?

  • Ska dom spela mot Cork först för att sedan flyga till thailand och spela mot deras all-starlag den 14e?
   Eller har jag missuppfattat allt nu?

 10. Det är svårt att behålla en spelare som bestämt sig för att lämna. Det var väl nåt sånt med Macherano också?
  Jag tror att det bäst att ta nästa bud från City. (ryktas om 45 miljoner pund)
  Bäst för att det inte ska bli en utdragen såpa fram till transferfönstret stänger. Sälj och försök värva nytt.

 11. Nu kom Sterling tillbaka till träningen. Knappast så sjuk att han inte kunde åka till doktorn på Melwood. Hade han gått en fis på tvären eller? Hans handlingar är så styrda av denna agent. Det blir mer tydligt gör varje dag. LFC och media förlöjligar agenten mer och hans order till sterling är bara skrattretande nu. Man City lär bli rädda om de ska ha att göra med en sådan agent. Tänk om han får spela ur position eller sitta på bänken. Då vill han nog få till en transfer till Barca.

Kommentarer är stängda.