Jag tycker att Liverpool gjorde en klart godkänd insats mot Bolton.

Okej, första halvlek var inte speciellt bra, men i andra tycker jag att Liverpools spel var bra – åtminstone stundtals – och det bådar onekligen gott inför framtiden.

Sotirios Kyrgiakos
var åter igen mer eller mindre felfri mot den svårhanterade centern Kevin Davies, och Emiliano Insua gjorde verkligen en strålande insats på sin vänsterkant.

Synd bara att Premier League troligtvis kommer att ’sno’ Insuas mål. Han hade såklart varit värd målet, men det är naturligtvis rätt att benämna det som ett självmål.

Dirk Kuyt var också aktiv, och dessutom verkar Steven Gerrard vara på gång. Riktigt kul att Gerrard är på väg tillbaka till sin gamla storform!

Måste även säga att Maxi Rodriguez gjorde ett väldigt förtroendeingivande inhopp. Han spelar smart med bollen och blir aldrig av med den i onödan. Också den här gången var argentinarens offensiva löpningar väldigt smarta – det är bara en tidsfråga innan han blir målskytt för Liverpool.

4 kommentarer
 1. Ngog blir bara bättre o bättre gytt. Såg inte andra halvlek hur gick det för aquilani?

  • Aquilani var godkänd. Man förväntar sig ju mer, men samtidigt var det han som regisserade det superviktiga 1-0-målet.

 2. Kyrgiakos var åter igen riktigt bra, fortsätter han så här så kommer han garanterat att slåss om en fast plats i backlinjen.

  Kyut var lite halft osynlig men gjort många fina framspelningar och löpningar.

  Skönt att Aquilani fick spela från start och Lucas bänkades, samt att Maxi spelade väldigt bra, han kommer att bli viktig för oss bara han får spela från starto och får mer matcher i kroppen.

  Gerrard verkar vara på väg tillbaka till sin normala form och visade varför han är en av världens bästa mittfältare.

  YNWA!

 3. Måste instämma i allt du säger faktiskt!
  Insua gjorde en riktigt bra insats och han hade många offensiva och lyckade utflykter. Han borde få mer beröm än vad han oftast får!
  Vad tycker du om att Pachecho inte fick spela trots en 2-0 ledning?

Kommentarer är stängda.