________________________

Det har varit minst sagt snurrigt kring Nuri Sahin under de senaste veckorna. Nu verkar en lösning vara nära – i form av en utlåning till Liverpool. Sahins agent åkte nyligen till Liverpool för att slutföra detaljerna kring utlåningen. Uppgifterna kommer från Marca, som tillägger att Wenger hade övertygat Sahin om en flytt till Arsenal – men både Real Madrid och Sahin ändrade inställning när det visade sig att Arsenal ville genomföra övergången på permanent basis och inte lån. Det innebär att Liverpool åter igen är det bästa alternativet och på tisdagen gav Sahin sitt godkännande om en flytt till Merseyside. Enligt Marca vill Liverpool offentliggöra värvningen redan idag torsdag.

* * *

ESPN hävdar att Rodgers håller på med ytterligare ett försök att lägga beslag på Daniel Sturridge. Källor nära Liverpool uppger att Rodgers har varit intresserad av Sturridge under hela sommaren. Intresset är ömsesidigt, då han har svårt att få speltid i Chelsea, samtidigt som möjligheterna till speltid vore betydligt större i LFC.

* * *

Uppdatering:

Atletico Madrids 26-årige mittfältare Raul Garcia är Liverpools backup-alternativ om man misslyckas med att rekrytera Dempsey. Atletico Madrid skulle gärna sälja Garcia för att kunna finansiera en värvning av brassen Diego (AS).