Zzzzz.

Med Dirk Kuyt som ensam anfallare kan ju bara en match sluta 0-0.

Mannen kan bara göra mål på returer och att han var en målskytt av rang i holländska ligan säger ju allt om hur dålig kvalité den ligan håller nuförtiden.

David N’Gog fick hoppa in och borde förstås ha gjort mål när han prickade ribban. Synd.

Fransmannen har utvecklats mycket den här säsongen, men håller naturligtvis inte som första backup till Fernando Torres.

I de andra topplagen kryllar det med världsklassanfallare. Liverpool måste ha in en till i januari, annars är nog fjärdeplatsen i ligan körd.

Inte heller Steven Gerrard skördar några framgångar nuförtiden. Han ser verkligen ut att spela halvskadad. Lite plågad. Och långt under sin kapacitet.

Om Gerrard är ett spöke av sitt forna jag, så är Alberto Aquilani bara ett spöke.

Nu har det faktiskt gått så långt att jag nästan börjar undra om Aquilani överhuvudtaget existerar eller om hans existens bara är en hörsägnen. Ett namn som någon har kommit på för att skoja till det, typ.

Så här förklarade Benitez italienarens frånvaro på presskonferensen:  ”He is fit now, the ankle injury has healed. But I feel this was a difficult, physical place to come and not the right time to throw him on.

”He will be better getting his chance in a home match with our fans behind him. It is a difficult decision when someone is not fully match fit, he could make a mistake and it would set him back.”

Jaha, så Blackburn borta är tydligen för fysiskt för Aquilani, tycker Benitez. Vet inte Benitez att Liverpool spelar i Premier League? Hur många bortamatcher är inte fysiska?

Ägarna måste ju börja undra om Benitez har en skruv lös som accepterar en försäljning av en av lagets nyckelspelare (Xabi Alonso) och ersätter denne med en spelare som uppenbarligen är så ömtålig att Benitez inte ens vågar ha honom på planen!

1 kommentar
 1. Hej

  Vi alla visste redan om detta tidigare, när Aqua. värvades från Roma, var vi alla medvetna om att han är en spelare som aldrig spelat en full säsong, helt skade fri.

  Så här ser jag på läget i truppen; rensa ut !

  – 1. Cavalieri
  sälj, behöver speltid regelbundet och får inte detta i denna klubb.
  – 4. Aquilani
  låna ut, hem till Roma. med förslag på att spel mer än tio matcher att han återvänder till Liverpool, färre en tio så får roma köpa tillbaka Aqua. för en mindre summa.
  – 10. Voronin
  behöver jag säga något ? SÄLJ OMGÅENDE !
  – 16. Kyrgiakos
  30 år gammal sleten grek, vad skulle han här att göra ? Behöver inte Olympiakos han mer och bättre…
  – 21. Lucas
  Låna ut, sälj ! Har inte visat sig mognat i spelet. Finns till och med bättre spelare än denne.
  – 27. Degen
  Idiot köp av högerback då vi har Glen, Carragher och Darby.
  – 30. Itandje
  Sälja ?? !
  – 38. Dossena
  Juventus, Lazio, Roma eller Napoli nästa ?

Kommentarer är stängda.