Manchester City och James Milner är fortfarande långt ifrån varandra i kontraktsförhandlingarna. Nu överväger Milner tre kontraktsförslag från Spanien och Italien. Det är dock inte säkert att Milner kommer att flytta utomlands, även om han skulle kunna skriva på för en utländsk klubb innan månadsskiftet. Det finns även intresse i Premier League; Liverpool och Arsenal är de troligaste destinationerna om Milner väljer att stanna i England. City har inte gett upp hoppet om att förlänga Milner. Det är inte pengar som är problemet i förhandlingarna utan snarare det faktum att Milner vill spela varje vecka och inte tror att han kommer att få göra detta i City. Milner har visserligen spelat många matcher den här säsongen, men han inser att detta till stor del beror på att andra spelare har varit skadade (The Guardian).

* * *

Lazio har hört sig för om Mario Balotelli. De vill låna honom resten av säsongen med villkoret att Liverpool betalar 30% av hans lön (Sport Mediaset).

* * *

Både Liverpool och Tottenham är villiga att betala £10-12 miljoner för Saido Berahino. Detta räcker dock inte för WBA, som kräver hela £20 miljoner för Berahino, vilket gör att en övergång troligtvis inte kommer att ske den här månaden (The Daily Mail).

Chelsea är på väg att lägga ett bud på Juan Cuadrado, som Fiorentina vägrar sälja för mindre än utköpsklausulen på £26,8 miljoner. José Mourinho vet att både Mohamed Salah och André Schürrle vill lämna klubben och därav det heta intresset för Cuadrado. Chelsea väntar på att Wolfsburg ska buda £23 miljoner för Schürrle, men de vill ha £30 miljoner för den tyska landslagsmannen. Fiorentina och Roma är intresserade av Salah, som föredrar Roma (The Daily Mail).

Arsenal och Villarreal befinner sig i förhandlingar om backen Gabriel Paulista rörande en eventuell Londonflytt för omkring £10 miljoner. Det kommer dock inte bli helt enkelt för Paulista att få arbetstillstånd, och en snabb övergång vore att föredra för Arsenal, då det kommer att bli ännu svårare att få arbetstillstånd i Storbritannien framöver (The Daily Mail).

West Ham har hört av sig till Arsenal. De vill köpa loss Carl Jenkinson på permanent basis, men Arsenal kräver hela £12 miljoner för honom (The Daily Mail).

WBA har budat £4 miljoner för Callum McManaman (The Daily Mail).

9 kommentarer
 1. Spännande Lazio som gärna lånar Balotelli men bara ifall vi betalar 30% av hans lön, låter som en väldigt bra deal 🙂

  Jag tror Salah är väldigt nöjd med sitt klubbval vid detta tillfälle. Kunde kommit till Liverpool, som dock erbjöd lägre lön, men hade fått spela regelbundet och troligen utvecklats till den fina potential som jag tror han besitter. Istället så får han 1 år senare lämna med svansen mellan benen och knappt en enda minut Premier League i benen…

  • Varför skulle vi betala Mario för att spela någon annanstans än hos oss. Han har oerhört stort potential och han kan vara en game changer så att så länge vi inte typ värvar lacazette så vore det oerhört onödigt att låna ut honom..

  • Vet att det inte är lätt med ironi på nätet, men det var vad jag försökte mig på. Klart att det vore en fruktansvärt dålig business för oss att låna ut Balotelli och ändå betala 30% av hans lön. Tack men nej tack.

  • Aha okej flåt 😛 Gick igång när jag läste att ett italienskt lag ville låna spelare så var redan igång innan jah såg din kommentar 😉

 2. Hur har utvecklingen på Mcmanaman varit? Har var ju brutalt bra året då Wigan åkte ner till Championship.

 3. Det har väl ryktats om att Liverpool har lagt/ska lägga bud på Lacazette på sistone?
  Lacazette hade varit en väldigt bra värvning om det är sant.

 4. Det ryktas om att Liverpool vunnit dragkampen om Teddy Bishop och jag har ingen koll på den killen. Någon annan som har koll och kan berätta hur han är som spelare?

 5. Balotelli ska ingenstans och framförallt är jag trött på Italienska klubbar som inte gör rätt för sig på transfermarknaden.

  £30m för Schurrle, hahaha, mycket dumt får man läsa i dessa tider…

 6. Tycker ”vi” borde göra ett försök på att värva Illaramendi. En fin fin spelare som skulle passa oss perfekt. Vad tror ni?

  Byter Chelsea nästan rakt av Schurrle mot Cuadrado har dem gjort helt sjukt bra buissnes. Cuadrado är en fantastisk fin spelare, älskar hans teknik. Han skulle jag vilja ha i Liverpool.

Kommentarer är stängda.