Enligt The Guardian, The Times och The Daily Mail är Roy Hodgson och Martin O’Neill de hetaste spåren när Liverpool letar ny manager.

Hetast av alla verkar Hodgson vara.

The Daily Mail menar att Hodgson går att köpa loss för omkring £2 miljoner och betraktas som det allra bästa alternativet.

Andra alternativ som nämns är t.ex Guus Hiddink, som dock inte verkar vara tillgänglig, eftersom han har kontrakt med Turkiets fotbollsförbund.

The Daily Star nämner även Benficas Jesus Jorge som ett alternativ, men framhäver också Mark Hughes som ett potentiellt budgetalternativ.

The Mirror är som vanligt spektakulära och menar att Harry Redknapp(!) finns på listan över potentiella nya managers.

I helgen kommer jag att skriva lite egna reflektioner kring den senaste tidens händelser i klubben.

4 kommentarer
 1. Jag måste säga att jag bara blir mer och mer fundersam över hur saker egentligen fungerar i Liverpool. En ersättare borde faktiskt redan vara klar, om nu man inte bara plötsligt kommit på att man skall avskeda Benitez. Om man inte hittar en ersättare inom någon vecka så kommer man att vara körd på transfermarknaden.

  En fråga till bloggaren är vad han tror att han tror kommer att hända med resten av tränarstaben och ungdomstränarna? Samt vad han tror om framtiden för Liverpool.

 2. 5. Jesus Jorge
  4. O’neill
  3. Hodgson
  2. Guus Hiddink
  1. Galglish!!

Kommentarer är stängda.