. . .

rodgers

Brendan Rodgers är hoppfull om nästa säsong:

I think we can have an exciting season next year,” sa Rodgers efter gårdagens match.

”We can build towards that. We need more depth, we need some more (players) in the summer. If we can do that we will be looking to make a real sustainable challenge next year for the top four,” fortsatte Rodgers.

* * *

Loic Remy och ett antal mittbackar tror finnas på Liverpools ”shortlist” (The Independent).

* * *

* * *

Liverpool har inlett förhandlingar med Lille rörande en eventuell övergång för Lucas Digne. Parterna förhandlar om en övergångssumma på omkring £8 miljoner, men man är ännu inte överens (The Daily Express, The Daily Star).

* * *

Arsenal har åter igen haft kontakt med Ashley Williams representanter. Arsenal värderar honom till £8 miljoner, medan Swanseas värdering ligger på £12 miljoner. Liverpool var tidigare favoriter till att signa Williams, men klubbens transferkommité kan komma att hindra Rodgers från att signa mittbacken (GOAL.com).

Juventus är överens om kontraktsvillkoren med Gonzalo Higuain. Nu hoppas Juventus att ett bud på £21,1 miljoner ska få Real Madrid att sälja argentinaren. Higuain är även öppen inför en flytt till Premier League men ingen av de engelska storklubbarna har visat konkret intresse för honom (GOAL.com).

* * *

CSKA Moskva är beredda att betala 8 miljoner euro för Nacionals talang Gonzalo Bueno (Izvestia)

Monaco är nära att göra klart med Radamel Falcao men de jagar även en rad andra anfallare. Det handlar om Lacina Traoré, Emmanuel Emenike, Seydou Doumbia, Lisandro Lopez, Carlos Tevez samt Wilfried Bony (Izvestia)

Zenit är villiga att betala över 7 miljoner euro för Josip Ilicic (Izvestia)

Fyra icke-namngivna klubbar vill signa Andriy Arshavin. Det handlar om tre engelska och en rysk klubb (Izvestia)

Andriy Voronin är aktuell för en flytt till MLS (Izvestia)

Rubin Kazans Roman Eremenko överväger ett förslag från Schalke (Izvestia)

* * *

Arsenal avser att testa Manchester Uniteds villighet att behålla Wayne Rooney. London-klubben kan komma att buda £25 miljoner för Rooney (The Daily Star).

* * *

Manuel Pellegrini
kommer att ersätta Roberto Mancini under den här veckan (The Mirror).

Officiellt: Sam Allardyce har förlängt sitt kontrakt med West Ham. Kontraktet gäller i 2 år.

* * *

José Mourinho vill ta med sig Sami Khedira till Chelsea (The Mirror).

Harry Redknapp vill att QPR ska värva Gary Hooper för omkring £6 miljoner (The Mirror).

* * *

Wilfried Bony är till salu för £10 miljoner. WBA, West Ham, Newcastle och Fulham är intresserade (The Mirror).

Aston Villa kräver mer än £20 miljoner för Christian Benteke. Tottenham och Arsenal är intresserade av Benteke (The Mirror).

* * *

Atletico Madrid och Sevilla är intresserade av WBA-mittfältaren Claudio Yacob (The Mirror).

Manchester City, Arsenal, Chelsea och Barcelona visar intresse för Geoffrey Kondogbia (The Mirror).

David Beckham kan bli kvar i PSG under ytterligare en säsong (The Mirror).

* * *

Galatasaray är villiga att erbjuda John Terry ett treårskontrakt värt upp till £200 000 i veckan (The Daily Mail).

Manchester City är beredda att matcha Iscos utköpsklausul på £27 miljoner (The Daily Express).

* * *

West Ham är nära att göra klart med Maynor Figueroa på free transfer. Backen blir nämligen free agent i sommar och West Ham är på väg att signa honom för en veckolön på £40 000 (The People).

Tottenham försöker värva James McCarthy för £10 miljoner, men Newcastle är också intresserade av honom (The People).

Tottenham vill även signa Heung-Min Son som ersättare till Gareth Bale och ligger dessutom närmast till hands för Thomas Ince. Om Ince ansluter kan Aaron Lennon säljas (The People).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Har intresset för Eriksen svalnat eller vad sker på den fronten?

  • Ja, intresset har svalnat ifrån LFC’s sida. Samtidigt så har Dortmunds intresse förstärkts, så det är nog stor chans att han går dit i sommar.

  • Nu läste jag iofs att Agger uttalat sig om ämnet och talar varmt om typen om fotboll vi spelar och hur bra den skulle passa Eriksen. Även att han skulle köra någon form av ”övertalning” för att få honom på rätt spår.

  • Fröjd: Det är ju tydligt att Agger inte har gett upp hoppet om att få se Eriksen i LFC, men just nu talar mycket för att han kommer att spela någon annanstans nästa säsong.

 2. De känns som att vi kommer ha en riktigt bra grund för nästa säsong efter hur vi faktiskt har spelat. Remy gillar jag och hans tydligen väldigt låga utköpsklausul. Han och tello framåt! 6 + 8 miljoner ryktas de om

  Bakåt tycker jag att de verkar finnas mycket på marknaden som inte behövs ses som några extremt ologiska värvningar.

  2-3 försvarare.

  Sälj Shelvey och downing av de offensiva spelarna

  Sälj coates och kanske skrtl om de kommer in ett bra bud. (15 miljoner+)

  • jackhysell: Remy har låg utköpsklausul, men hög lön. Så hur billig han är beror delvis på hur man räknar. Jag tycker också att Shelvey borde säljas, ser tyvärr inte potentialen där.

  • Pelle åh jackhysell,

   Håller inte med er angående Shelvey. Såpass ung men ändå så mogen och villig i att göra så bra ifrån sig. Jag tycker man kan se hur mycket han vill utvecklas och hur han varje match vill göra bra ifrån sig. Detta tillsammans med att han har en jäkligt bra passningsfot och är en av få i detta Liverpool som faktiskt kan utföra crossbollar med en viss precision.
   Dock kan han sluta med sina idiottacklingar á la Charlie Adam, men det är samtidigt ett tecken på hur mycket han vill vinna bollen och att han fortfarande bara är 21 år gammal. BEHÅLL och låna ut nästa säsong.

  • Jag tyckte shelvey verkade vara intressant men jag ser ingen bra passningsfot eller något som jag tror mycket på! Ser hellre att vi spelar in suso än shelvey!

   Remy kommer nog ha en ganska hög lön, men om carroll säljs så tror jag lönen kan gå jämt upp, kanske tom till vår fördel med tanke på att vi verkar förhandla hårdare nu. Sen så kostar han 1/3 av vad vi bör få för Carroll i transfersumma!

 3. Jag gillar ryktena om Remy och Alderweireld, sistnämnda tror jag kan bli en nyckelvärvning inför kommande säsong. Belgiska spelare har en tendens att lyckas riktigt bra i PL (Verthongen, Hazard, Fellaini och inte minst Benteke! Är bara några exempel) och jag tycker att vänsterbacken Lucas Digne ser intressant ut. Ung dessutom!

  • Kribba: Digne är utan tvekan en av världens bästa unga vänsterbackar. Vore en kanonvärvning för vilken klubb som helst, tycker jag. Dessvärre – just därför kan det nog bli väldigt svårt för LFC att signa honom.

 4. Är jag helt ute och cyklar om jag tror att detta scenario är relativt möjligt?
  Ut: carroll 15 mil, skrtl 15 mil, coates 5 mil, downing 8 mil och shelvey 6 mil. Tillsammans 49 miljoner + ägarnas 25

  In: remy 5 mil, tello 8 mil, wanyama 10 mil, digne 8 mil, Toby alderweireld 7 mil, plus någon annan mittback för ca 15 mil? De blir 55 miljoner! Vinst på 20 miljoner och vi har breddat och stärkt laget MYCKET! Om man så vill så kan man finansiera ett monster förvärv i typ mkhitarian!?

  • Jackhysell: Tyvär är det ju så att alla andra som slåss om top4-platserna (och som dessutom har bättre trupper redan nu) antagligen kommer att värva minst lika bra spelare som Liverpool i sommar. Ingenting talar för att Liverpool kommer att värva bättre än t.ex Arsenal, tycker jag. En spelare som Shelvey vore jag beredd att offra för att få in pengar till nyförvärv. Man måste göra åtminstone EN riktigt bra värvning, och då menar jag inte en mittback av Alderweirelds kaliber (han hade inte platsat i särskilt många topplag).

   Jag tror att du är på rätt spår, men att man inte får 15 för varken Carroll eller Skrtel, och att Downing blir kvar.