. . .

Enligt ansedda Voetbal International vill Brendan Rodgers rekrytera Klaas-Jan Huntelaar.

Huntelaars kontrakt med Schalke går ut efter säsongen, och förhandlingarna har inte gått särskilt bra. Samtidigt har anfallaren aldrig gjort någon hemlighet av sin strävan efter att spela i Premier League.

Voetbal International hävdar också att utöver Liverpool finns även seriöst intresse från Lazio och Atletico Madrid. LFC kan således förvänta sig konkurrens om Huntelaars signatur.

Det återstår dock att se om Liverpool verkligen komma att vara beredda att betala en betydande övergångssumma i januari – och framförallt ett tillräckligt fett kontrakt – till den numera 29-årige Huntelaar. FSG var ovilliga att både betala en betydande övergångssumma och erbjuda Clint Dempsey ett långt kontrakt i sommarens transferfönster, och man skulle kunna stå inför en liknande situation om Schalke placerar Huntelaar på transfermarknaden i januaris transferfönster.

Huntelaar skulle även kunna spela resten av säsongen i Schalke och ansluta till Liverpool på free transfer nästa sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. Personligen tycker jag det är otrolig skillnad på Huntelaar och Dempsey som fotbollsspelare och skulle kunna betala en betydlig summa för att få hit han i januari. Ser det dock som svårt pga deras framfart i CL och i ligan tyvärr. Men hoppas kan man ju 🙂
    Come On

  2. Skulle inte förvåna mig om han hamnar i Tottenham till slut…

  3. Ja snälla!
    Den här killen kan spela med Suarez!!!!
    Fyfan vad bra dom var tillsamans!

  4. Hoppas hoppas!!! Vi behöver mål och KJH har ju ett rätt bra facit på den fronten…