. . .

Brendan Rodgers har sagt till FSG att han vill signa Theo Walcott samt låna Daniel Sturridge i januaris transferfönster. Det blir dock inte lätt; Chelsea vill sälja Sturridge för omkring £15 miljoner för att ha råd med Falcao. Liverpool är villiga att betala £10 miljoner för Walcott och ge honom en årslön på £5 miljoner, men han kommer troligtvis inte att vilja flytta till en klubb som inte spelar i Champions League. Walcott vet att även Manchester City och PSG är intresserade av hans tjänster. PSV:s stjärnskott Jürgen Locadia vore inte heller enkel att värva, eftersom den holländska klubben vill ha stora pengar för sin anfallstalang (The Mirror).

* * *

Liverpool vill signa Lewis Holtby på free transfer nästa sommar. Hans kontrakt med Schalke går ut efter den här säsongen (GOAL.com).

* * *

Wilfried Zaha toppar Tottenhams önskelista. Crystal Palaces enorma prislapp på omkring £20 miljoner skrämmer inte Totteham, som vill betala halva summan omedelbart och halva efter en femårig avbetalningsplan. Chelsea, Arsenal samt Manchester City är också intresserade (The Mirror).

Tottenham och Manchester United är intresserade av İlkay Gündoğan (The Daily Star).

Manchester United är intresserade av Robert Lewandowski (The Daily Star).

PSG har informerat Atletico Madrid om att de är beredda att betala Radamel Falcaos utköpsklausul på £48 miljoner i januari. Manchester City är också mycket intresserade av den colombianska målsprutan (The Daily Star).

* * *

Chelsea vill signa Sergio Busquets kommande sommar (The People).

Chelsea letar efter en vänsterback som ska ersätta Ashley Cole i januari. Chelsea är bara villiga att erbjuda Cole ett ettårskontrakt, men han vill ha ett flerårskontrakt för att skriva på. Båda parterna tycks ha accepterat läget – Cole blir inte kvar i Chelsea särskilt länge till. Carlo Ancelotti är intresserad av att hämta Cole till PSG (The National).

Real Madrid är intresserade av att värva Cole i januari. Manchester United, PSG och Anzhi Makhachkala är också mycket intresserade av Cole, men trion vill vänta till sommarens transferfönster, då han blir free agent (The People).

Chelsea kommer INTE att förlänga John Terrys kontrakt, som går ut sommaren 2014. Orsaken är Terrys skadeproblem och kontroverser (The People).

Frank Lampard kan komma att lämna Chelsea redan i januari. Los Angeles Galaxy förbereder ett bud på veteranmittfältaren (The People):

* * *

River Plates anfallstalang Rogelio Funes Mori är het på marknaden. Benfica har redan budat 8 miljoner euro för 21-åringen, som dock är värd åtminstone 12 miljoner. Funes Mori vill gärna flytta till Serie A, där det finns stort intresse från Fiorentina och Napoli. Kanske har Napoli förarsätet, då River Plate är intresserade av chilenaren Eduardo Vargas, som har haft svårt att etablera sig i Napoli (Gazzetta dello Sport).

En annan het argentinare är River Plates mittfältstalang Ezequiel Cirigliano. Napoli, Lazio och Milan följer 20-åringen, som kan flytta redan i januari för en summa på närmare 6 miljoner euro (Gazzetta dello Sport).

Fluminenses playmaker Thiago Neves kan också vara på väg att flytta från Sydamerika till Europa. Den numera 27-årige Neves misslyckades totalt i Hamburg för några år sedan, men har åter igen briljerat hemma i Brasilien och även fått speltid i A-landslaget. Milan, Roma och Lazio följer honom med stort intresse (Gazzetta dello Sport).

* * *

PSG är intresserade av Franck Ribery (Bild).