[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Enligt The Mirror kommer Brendan Rodgers att kräva större makt över transfers för att skriva på ett nytt kontrakt med Liverpool.

För tillfället jobbar Rodgers tillsammans med Ian Ayre, Dave Fallows och Michael Edwards när spelare ska värvas. FSG gillar den modellen, som påminner mycket om hur klubbar brukar operera i USA.

FSG vill alltså gärna behålla modellen med transferkommitté, påpekar The Mirror, som dock tillägger att Rodgers har en förträfflig förhandlingsposition och att FSG måste förändra för att Rodgers ska bli nöjd.

* * *

Rodgers vill rekrytera 4-5 ”top line signings” i sommar. Helst ska dessa vara unga talanger (The Sunday People).

Liverpool vill signa Lazar Markovic. Benfica kräver hela £30 miljoner för Markovic, vilket utgör ett hinder för en övergång. Representanter från Liverpool har träffat serbens agenter, som är villiga att prata med klubben. LFC befarade att Chelsea redan var överens med Markovic, men förhandlingarna med hans agenter har gett LFC hopp om att så ej är fallet (The Sunday People).

Om Rodgers inte lyckas signa Markovic är Son Heung-min ett alternativ. Rodgers var nyligen på plats för att personligen scouta Bayer Leverkusens sydkorean (The Sunday People).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer
  1. Kontrakt med Markovic och Rodgers hoppas jag på!

  2. Ett lyckat transferfönster i sommar och vi kommer ta stora steg mot att återigen bli en storklubb att räkna med sportsligt.