[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Brendan Rodgers har accepterat ett nytt fyraårskontrakt med Liverpool och endast signaturen återstår. Rodgers får en rejäl lönehöjning (The Times, The Guardian, The Mirror, The Telegraph, The Daily Mail).

* * *

Liverpool planerar att erbjuda Steven Gerrard, Jordan Henderson, Raheem Sterling, Martin Skrtel och Jon Flanagan nya kontrakt i sommar (The Mirror).

Rodgers kommer att ha £60 miljoner att spendera i sommar. Han vill ha åtminstone en mittback och en vänsterback. Rodgers är fortfarande intresserad av Kyriakos Papadopoulos och visar intresse för Steven Caulker. Vidare kommer Tiago Ilori att återvända från sin utlåning, medan Rodgers är beredd att lyssna på bud för Daniel Agger. Dessutom har inte Rodgers särskilt höga tankar om varken José Enrique eller Aly Cissokho, som kommer att återvända till Valencia, och därför har chefsscouten Barry Hunter kollar på Sporting Lissabons argentinare Marcos Rojo. Andra spelare av intresse är Yevhen Konoplyanka, Lazar Markovic och Josip Drmic (The Mirror).

* * *

Liverpools chefsscout var nyligen på plats för att kolla på Antoine Griezmann (Diario Vasco).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer
 1. Värva inte caulker, alldeles för långsam. Greken för ett bra pris i så fall, han har potential.

  Ett fyraårig kontrakt känns bra med BR.

  • Jag gillar Caulker men håller med dig. Tror han är för långsam för ett topplag.
   Greken är bra men har haft sjukt många skador senaste åren så han är en rejäl chansning. Det är i så fall om vi får honom på lån eller gratis så vi kan se om hans kropp håller. Att lägga ut en övergångssumma känns som en enorm (och onödig) chansning.

 2. Känns som att båda är riskabla värvningar, släng ut lite cash på antingen Lovren eller Vertonghen så vet man att man får kvalitet..

  • Ingen vill väl ändå ha Vertonghen? Killen är lat, bryr sig inte ett skit om laget och en säkerhetsrisk. Av det jag har sett av honom så borde Spursfansen hata honom eftersom många matcher ser ut som han är helt ointresserad av att spela fotboll och skiter fullständigt i att ens försöka. Han är den absolut sista spelaren jag vill ha in från PL.

  • Kunde inte sagt de bättre själv Anton!
   Han verka inte vara en lirare som bidrar till sammanhållningen…

 3. Schmelzer, Vermaelen, Hummels, Moreno, Rojo är spelare man borde kika på i mina ögon 🙂
  Förövrigt tycker jag Agger ska vara kvar, då jag ser honom som en spelare som passar bättre in i spelsystemet än Sakho, då Agger är bättre passningsspelare och har faktiskt gjort mål med huvudet denna säsongen. Agger är också mer av en ledarfigur, och Skrtel/Agger har ju funkat bra förut.

  • Sakho har snubblade väl också in ett mål har jag för mig?

 4. Vad har hänt med Lallana ryktet? Det dog bara ut ?

  • Det ryktet lever fortfarande.

 5. Hur mycket jag än kommer sakna honom så är inte Agger framtiden. Sakho kommer växa in bra i LFC. Han ger oss styrka och tyngd som vi saknar med Agger. Agger är dessutom gör dyr i drift och ofta skadad. Sälj honom då han fortfarande har ett bra marknadsvärde.
  Jag ser gärna Lovren som ersättare. Vi kanske kan göra en trippel deal med Southampton. Dejan, Luke och Adam i paketpris. 🙂
  Sen hade det varit intressant att se Papadopolous i den röda tröjan. Lån med köpoption skulle vara bäst. Inte Caulker!

 6. Jag är lite blandad när det kommer till antal försvarsvärvningar, både Agger och Johnson är ju hyfsat bra försvarare men har inte sett nått av de den här säsongen och som det känns skulle det va naturligt att båda lämnar i sommar, ser gärna lite nytt i backlinjen men också kanske en mer uttalad defensiv coach i staben typ Hyypiä som kan styra upp det virriga försvaret och lära dom att stänga igen

 7. Högsta prio måste väl ändå vara ett par etablerade ytterbackar?

  Inget ont om Flano, men han ska inte vara första val på vänsterbacken i ett lag som slåss om titeln, en gedigen backup spelare är han absolut, men ska vi få nån ordning måste vi ha mer kvalitet där! Även Glen behöver nån som kan hota hans position, så han lyfter sin lägsta nivå/blir utkonkurrerad..

  Lek med tanken att vi haft ex. A.Cole på vb denna säsong, törs lova att vi kan ta bort 25% av baklängesmålen, en sån spelare ger lugn och stabilitet. Nu har istället många av de anfallande lagen siktat in sig på Flano, och sett han som svagast punkten..

  • Om allt hade varit okej på vb-positionen, så hade ju Flanagan varit en konkurrent till Johnson på hb-positionen. Jag tror dock att LFC kommer köpa in både ny vb och hb.