. . .

I skuggan av nya samarbeten och nya planer för Anfield så har det även kommit lite nyheter ifrån transfermarknaden..

. . .

Mignolet3

Brendan Rodgers är beredd att peta Pepe Reina för att göra Simon Mignolet till hans nummer 1 på målvaktsposten. Detta skriver The Mirror i tisdagens upplaga.

Mignolet kommer imorgon att genomgå en medical på Melwood och diskutera personliga termer innan han slutför sin £10 miljoner flytt ifrån Sunderland.

Liverpool räknar inte med några käppar i hjulet och hoppas inom de närmaste 24 timmarna att meddela sin fjärde värvning den här sommaren.

Den belgiske landslagskeepern kommer till Liverpool med avsikten att bli ”the Reds” förstaval på målvaktsposten och Rodgers kommer att ge honom platsen om han känner att han är bättre än Reina.

Rodgers känner att Reina, vars form har doppat under de senaste säsongerna, har saknat konkurrens och tror att Mignolet kommer att ge honom det.

* * *

Sunderland-målvakten Simon Mignolet kommer imorgon tisdag att genomgå en medical innan hans £9 miljoner-flytt till Anfield slutförs. (BBC, Daily Mail, )

Brendan Rodgers är även ute efter högt rankade Tiago Ilori samt den 24-årige Henrikh Mkhitaryan ifrån Shaktar Donetsk. (BBC)

* * *

Younes Belhanda befinner sig i Förenade Arabemiraten för att förhandla med Al-Jazeera (Abu Dhabi Sport Channel).

PSG vill förlänga kontraktet med Mamadou Sakho. Backens nuvarande kontrakt går ut sommaren 2014 (Le Parisien).

* * *

Henrikh Mkhitaryan-latest

https://twitter.com/MrBoywunder/status/349281950898462722

https://twitter.com/arturpetrosyan/status/349095605622161408