I och med Aston Villas överraskande förlust mot Blackburn fick Liverpool en möjlighet att knipa sjätteplatsen i tabellen.

Liverpool kunde dessvärre inte utnyttja den möjligheten, då man bara fick 0-0 mot nedflyttningsklara Hull City.

På grund av den uteblivna tv-sändningen och på sin höjd mediokra streams kunde jag inte se matchen i sin helhet, men det jag såg var ingenting att hänga i julgranen precis.

Båda lagen hade några chanser och dessutom var Tom Cairney nära att göra självmål i början av matchen. Det mållösa resultatet var alltså inte helt logiskt.

Jag tycker att det var synd att Rafa Benitez inte startade med Daniel Pacheco, som bara fick spela i ungefär 20 minuter. Varför inte ge honom mer speltid i en match som denna?

Det överlägset största glädjeämnet från den här matchen blev istället Jack Robinson, som blev klubbens yngsta A-lagsspelare genom tiderna när han fick hoppa in under slutet av matchen.

Robinson är 16 år och 250 dagar, vilket alltså även är det nya rekordet för en spelare att representera Liverpool.

Kanske måste man till och med säga att Robinsons rekord är en av få ljusglimtar under årets säsong. En andraplats i ligan har förvandlats till en sjundeplats på bara ett år, och nu måste omfattande förändringar ske i sommar.

5 kommentarer
  1. Kommer du skriva något om vilka förändringar av laget som du tycker att Liverpool borde göra under sommaren?

    • Såklart, ska göra det när jag har avslutat kursen som jag går just nu (opponering på onsdag).

  2. Daniel pacheco har presterat mycket bättre än många A lagsspelare den här säsongen synd att han aldrig fick chansen, Rafa måste avgå så att talangerna får chansen att spela

  3. Det ser jag mycket fram emot! Lycka till på opponeringen också! 🙂

Kommentarer är stängda.