. . .

Zenit St Petersburg och Anzhi Makhachkala är några av klubbar som bevakar Martin Skrtels situation i Liverpool (The Telegraph).

Anzhi Makhachkala budade nyligen på Tottenhams mittback Younes Kaboul, men London-klubben nobbade budet (The Daily Mail).

* * *

PSG gör ett seriöst övervägande att ge Manchester United ett jättebud på Wayne Rooney i sommar (The Times).

* * *

AC Milan och Manchester City visar intresse för backen Elaquim Mangala. Porto värderar den franska U21-landslagsmannen till 20 miljoner euro (Football Italia).

* * *

Real Madrid har intensifierat sitt intresse för Edinson Cavani (The Daily Mail).

Everton ser ut att få svårt att behålla Marouane Fellaini. Detta eftersom Real Madrid, Chelsea och båda Manchester-klubbarna har uttryckt för belgaren, som gärna vill spela i Champions League (The Daily Mail).

Manchester United fortsätter att scouta Portos colombian James Rodriguez (The Daily Mail).

Chelsea vill värva Saints Luke Shaw som långsiktig ersättare till Ashley Cole, trots att de har misslyckats med att värva Shaw i två raka transferfönster. Det skulle kunna bli så att Chelsea värvar Shaw och därefter lånar tillbaka honom till Saints under nästa säsong. Shaw är dock även ett top target för Arsenal (The Daily Mail).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Tänk om Anzhi och Zenit hamlar i ett budkrig om Skrtel. Vilken dröm det hade varit!!

 2. Håller med Kefas! Två klubbar som har hur mycket pengar som helst.

  Tittat en del på Spurs iår, att vi inte fick Siguardsson var inte direkt nån nittlott (även ifall han gjorde mål senaste(?)) något som dock grämer mig är att vi inte gick in och buda på Lloris! Han är redan bra och kommer bara bli ännu bättre.

 3. att vi skulle få ett överpris för en spelare? Ja de hade varit en dröm. Torres är den enda som vi har fått bra betalt för i mina ögon. Marscherano hade vi ett högre pris satt på men barca spelarna gick ut i media och gnällde och tillslut så sålde vi javier billigare. Xabi alonso ville vi väl med ha 45 miljoner pund för men fick 35? Jag tycker att han var och är värd mer än så. Men att kunna få 20-25 miljoner för en skrtl hade varit en väldigt bra affär! eller kanske ännu mer?

 4. De är den siffran jag har i huvudet? eller va de 30? Nu blir jag osäker

 5. Får vi 20-25 för skrtl ä det bara o sälja direkt. Carra håller året ut sen köper vi in 1-2 spelande mittbackar för pengarna.

 6. Ja vi lär ju få två mb av bra klass för den pengen? Vi behöver framförallt en riktig chef där nere, viktigare än någon annan egenskap om vi ska plocka in en ny mb.

 7. Os:
  Ja det får man med scouter som jobbar på riktigt och inte sitter o leker med FM..
  De behöver inte alls kosta mer än 10-15 om man gör förarbetet o inte kollar på FM/FIFA rankinglistor.
  Det finns säkerligen flera backar med de egenskaper BR vill ha som inte alls kostar några 20 M £..
  Kan ju hoppas iaf att scouterna jobbar o inte agenter.

 8. Jaha ge mig då ett flertal exempel på mittbackar som kostat 10-15, för enligt dig är det inte svårt att hitta såna som dessutom är bättre än Skrtel, då borde det finnas rätt många exempel de senaste 3-4 åren (gå inte längre bak, då var prisnivåerna annorlunda). Är de inte bättre än Skrtel finns det ändå ingen vinning i att byta… Vi betala 8-9 för Coates, var det en FM-värvning?

 9. Ni som anser att vi får två nya spelande mittbackar som även kan agera fältherrar för de pengarna skrtl ryktas gå på.. vad går ni på egentligen???

  Är så sjukt mkt siffror att spelare kostar ditten och datten, men när det väl kommer till krita så brukar man få betala fett med pengar om man verkligen ska få kvalitet! Vi får ju även betala fett med pengar för obebrövad och uppskriven kvalitet…

  Att vi helt plösligt skulle börja hitta fynd med ”scouter” låter ju lysande, undrar vad överiga fotbollseuropa sysslar med..???

 10. Övriga Europa använder uppenbarligen scouter, ja inte cfc o shitty då. Jag själv scoutar inte men pelle2x o Jesperess kan säkerligen spalta upp ett antal backar i den prisklassen.
  Varane gick till Real tex för 10m E… Klockrent köp enl mig.
  Costas passar inte alls i BR spel med spelande mittbackar. Tror han ryker i sommar…

 11. Nämn fler, att Real lyckas köpa Varane för så lite hade troligen mycket med Lens nedflyttning att göra. Du slog hårt på trumman och snacka om FM osv, leverera fler lyckade exempel nu..

  • OS: Hur lätt man tycker att det är att hitta mittbackar som är bättre än Skrtel beror ju mycket på hur bra man tycker att Skrtel är. Jag tycker att många underskattar honom.

 12. Os: som jag skrev själv scoutar jag för lite men jag tycker det var ett bra ex. För många personer här o framförallt på LFC.NU tittar bara på storlagen och skriver sen att den o den ska LFC köpa för 20-30 m £.
  Det finns säkerligen riktigt bra backar i franska, tyska och ev belgiska o holländska ligan också.
  Sen har du balkan, det snackas aldrig om spelare där och de är ju kända för att få fram bra spelare där.
  Det jag vill lyfta fram i diskutionen här är helt enkelt att om LFC breddar sitt scoutingnät och lägger manken till kommer de säkerligen hitta tillräckligt bra backar som är prisvärda.

  Vore intressant om LFC skulle köpa micah richards tex, han har väl bara 1 år kvar och sägs ju va på väg ut från Shitty.