I stort sett allt tyder på att Albert Riera kommer att flytta till Ryssland inom kort.

Riera säger till SportExpress att han är väldigt intresserad av att flytta till Ryssland, poängterar att det är den enda bra ligan där transferfönstret är öppet och att han vill ha speltid för att komma med i VM-truppen.

Dessutom påpekar Riera att han hoppas att en övergång hinner bli av under den här veckan.

Spartak Moskva verkar vara det hetaste alternativet. Enligt The Daily Mail har både CSKA och Lokomotiv Moskva tackat nej till Riera, men Spartak är väldigt intresserade.

Vidare skriver The Daily Mail att Rafa Benitez har förkastat Spartaks förfrågan om att låna Riera, och sagt åt ryssarna att återkomma med ett bud istället.

* * *

Manchester City och Valencia är intresserade av Sofiane Feghouli, menar Superdeporte.

Feghouli representerar för närvarande Grenoble i Ligue 1, men hans kontrakt går ut efter säsongen.

20-åringen, som redan har 60 A-lagsmatcher för Grenoble och U21-landskamper för Frankrike på meritlistan, hypades en hel del förra säsongen och uppgavs vara aktuell för Liverpool, Chelsea, Manchester United, Inter, Barcelona, Paris SG, Lyon och Marseille.

Den här säsongen har inte varit lika bra för Feghouli, som har fått hård kritik av Grenobles klubbledning för sitt beslut att inte förlänga med klubben och istället förhandla med andra intressenter.

Precis som många andra unga franska spelare har Feghouli liknats vid Zinedine Zidane.

2 kommentarer
  1. Vet du om Reserv laget vann senast?

    • Ja, de vann med 1-0 mot Hull igår. Brouwer gjorde matchens enda mål. Många var borta på grund av olika anledningar (skador, utlåningar, landslagsuppdrag). Ayala och Pålsson rapporteras ha varit bra på mittbackspositionerna. Två debutanter från U18-laget (Flanagan och Cooper) spelade ytterbackar och gjorde det bra. Duran spelade från start för första gången på 15 månader, han spelade i ungefär en timme.

Kommentarer är stängda.