Den kommande sommaren förväntar sig Liverpool att tjäna £10 miljoner på två träningsmatcher i Australien (The Daily Mail).

* * *

Micah Richards blir free agent i sommar. Han vill helst återvända till England; Liverpool, Everton och West Ham visar intresse för honom, men det finns även utländska intressenter i form av Borussia Dortmund och Inter. Richards har inte varit helt ordinarie i Fiorentina den här säsongen, men är numera skadefri vilket gör att han ändå är väldigt optimistisk inför framtiden. Inter var nära att värva Richards i slutskedet av januarifönstret, men då stoppade FIorentinas tränare Montella övergången eftersom han ville ha kvar engelsmannen i truppen. Richards kan tänka sig att flytta till Inter i sommar, men hans prioritet är att återvända till England (The Daily Mail).

* * *

Om Liverpool vinnet racet om Danny Ings kommer man att behöva betala £3 miljoner i kompensation, men om anfallaren blir A-landslagsman kan summan bli hela £6,5 miljoner (The Lancashire Telegraph).

* * *

Häromdagen var Palermos president Maurizio Zamparini i London. Där förde han samtal med Arsenal om Paulo Dybala (Corriere dello Sport).

* * *

Manchester United vill värva en högerback. Nathaniel Clyne är ett hett spår, men även Kyle Walker och Dani Alves är av intresse. Clyne har ett år kvar på sitt kontrakt med Southampton medan Alves blir free agent i sommar (The Mirror).

5 kommentarer
    • Bale kostade väl över en miljard när han gick till Real? Är mer eller mindre omöjligt att köpa för oss. Även om pengarna finns så skulle Liverpool aldrig lägga ut det.
      Dessutom är väl Bale ganska ordinarie i Real så varför skulle han komma till oss?

  1. Poolfan: Vad skulle vi, eller i princip något lag, med Bale till?

    • Tror inte det finns något lag i världen som skulle tacka nej till honom!

Kommentarer är stängda.