[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Ny dag – nytt inlägg!

OBS: Senaste uppdateringarna ligger högst upp i inlägget.

* * *

Många tror att Tiago Ilori kommer att bli utlånad igen, men huvudpersonen själv verkar vara helt inställd på att stanna kvar: “I think I’m ready,” sa Ilori till Duncan Castles på One World Sports. “I have never played in the Premier League, but I really trust in my abilities. I have been learning every day, but I think by actually playing I’ll learn faster. I feel I can do it in the Premier League.

“I want to stay in Liverpool and play. If I get a chance, I want to prove I deserve to play more. I do not think about a loan. I do not know what will happen. If I have no opportunity to play here, I’ll have to assess it. But the primary goal is to stay here.

“[Rodgers] talks a lot with all the players, to explain good things or things less good. Now I have to prove I merit a chance.”

* * *

Liverpool har budat 22,6 miljoner euro för Ezequiel Lavezzi (AS).

* * *

Liverpool och Alberto Moreno är överens om ett femårskontrakt. Allt tyder på att Moreno kommer att hamna i Liverpool, då klubbarna i princip är överens om en övergångssumma som kan uppnå 20 miljoner euro (Diario de Sevilla).

* * *

Liverpool siktar på att göra klart med Javier Manquillo inom de närmaste 24 timmarna. Vidare tror LFC att man kommer att kunna göra klart med Alberto Moreno innan ligastarten, då klubbarna är nära att komma överens om en övergångssumma på omkring £16 miljoner (The Liverpool Echo).

Ytterligare en spelare som Liverpool har scoutat är Bayer Leverkusens tonåring Julian Brandt och man kommer att fortsätta hålla koll på honom (The Liverpool Echo).

Sunderland vill ha svar av Fabio Borini denna vecka, men Liverpool vill inte sälja honom förrän man har identifierat en lämplig ersättare (The Liverpool Echo).

Därefter toppar en ny anfallare Brendan Rodgers önskelista, men i dagsläget verkar Wilfried Bony inte komma, eftersom Liverpool har blivit avskräckta av både Swanseas prislapp och ivorianens lönekrav (The Liverpool Echo).

* * *

Nu har Bayern bekräftat att Reina är nära spel i klubben:

* * *

Liverpool kommer att försöka göra klart med Alberto Moreno under de kommande dagarna. Moreno vill gärna genomföra flytten och har gått med på att sänka sina lönekrav för att övergången ska kunna bli av (Marca).

* * *

Flera av spelarna från Benitez gamla garde är på väg bort… Utöver Reina kan även Agger, Johnson och Lucas ryka innan transferfönstret stänger. Ryktena kring Agger och Barcelona verkar dock ha svalnat på sistone.

* * *

Liverpool har accepterat Bayern Münchens bud på Pepe Reina. Budet ligger på blott £2 miljoner (The Liverpool Echo).

* * *

Nu rapporterar The Times att Pepe Reina är nära Bayern München för £2 miljoner.

* * *

26 kommentarer
 1. Konstigt. Verkar som Reina har helt tappat gnistan om han väljer att bli back-up keeper helt plötsligt. Hade väl varit bättre att sänka lönen lite och vara nummer 1 i Napoli och spela för Rafa.

  • *håller med helt (borde det väl stå? Trött nu, sent på kvällen 😉 )

 2. Manguillo ser lite halv mätt ut tycker jag;)

 3. Konstigt beslut av reina. Hade det inte varit roligare för honom att gå ner i lön och istället spelat a-lags fotboll med Napoli istället för att langa dricka till Neuer. Bra för oss dock som slipper hans sjuka lön.

  Manqe verkar klar, nu väntar jag på moreno samt en striker sedan känns det helt ok.

  • Jag tror det blir ytterligare nyförvärv än de du nämner. Framförallt en målvakt nu när man äntligen får iväg Reina.

 4. Borde vi inte lägga in en stöt på Pato, när han e skade fri så e han ju väldigt bra och jag tror inte att han kostar jätte mycket i dagsläget

  • Nja. Då finns det nog betydligt bättre spelare på marknaden.

 5. Bra o äntligen bli av med Reinas lönepost! Blir intressant vem vi plockar in, Migs skulle nog må bra av en kvalificerad utmanare, så han höjer sig ytterligare ett snäpp!

  Släpper vi Agger o Lucas med borde vi fått till ett riktigt budget lönekonto!? Bra o ha när kontrakt ska förnyas, men vi måste verkligen få in lite ren kvalitet om vi ska ha en chans! Annars blir vi nog en språngbräda framöver =(

 6. Är det inte så att vi inte rört dom 600 miljonerna vi skulle spendera? Vad jag förstått skulle vi dom + försäljning!?
  Så då är det alltså bara Suarez pengarna vi kastat ut,Och Agger,Reina,Lucas,Borini borde innebära ytterligare 400 miljoner!
  Stämmer detta ?

 7. Jag har läst att Liverpool väntar på att Barcelona ska betala för Suarez, men nu kan man inte lita på något.
  Då spelaren kommit till Melwood då kan man inse att det är nära att spelaren blir klar.
  Men först då Liverpool går ut och bekräftar för man vet inte vad som kan hända.
  Det skulle bli skönt om vi blev med Reina, Johnson och Agger då blir vi av med höga lönekostnader.

  • Det borde ju stå i avtalet när betalningen skall vara gjord samt hur så det känns ju ändå som att de borda ha koll när pengarna kommer kan man tycka.

 8. Skumt beslut av bayern man säljer kroos pga att man inte kommer överens om lönen. Sen värvar man en reservmålvakt med en väldigt hög lön..
  Sen förstår man inte reina heller, har han tröttnat på o spela fotboll eller??

  • Ja ibland kan saker vara svåra att förstå! Man kan undra också varför vissa spelare har för höga (löne)tankar om sig själva. Även om Reina gjort en bra säsong så är han ändå inte riktigt värd den höga lön han har eller? Åtminstone inte då han verkar nöja sig med att vara nr 2 i BM.

  • Är väl knappast reinas fel att han fick ett fett kontrakt?
   Pengar styr det mesta, hade du velat halvera din lön för ett mer givande jobb? De har ju en kort karriär, så det gäller att casha in max..

  • Om jag redan var ekonomiskt oberoende resten av livet menar du? Ja då hade jag nog kunnat tänka mig att gå från £110000 i veckan till £70000-80000.

   Visst de har en kort karriär, men £110000 i veckan är 3 årslöner för en vanlig knegare. 1 år, 52 v x 3. Räknar man grovt så drar han in 150 årslöner på 1 år. De flesta jobbar ju bara 40-50 år tills man blir panchis.

   I slutändan handlar det väl ändå om Pepes egna ambitioner. Att vara uttalad 2:a målvakt och casha in eller spela fotboll som nummer 1 i Napoli.

  • Stackars reina, han har det nog tufft ekonomiskt:)

 9. Kan det vara så att Icardi är tänkt att ersätta Borini? Eller bytas rakt av?

 10. Skulle personligen inte klaga på att få se på toppfotboll, courtside, och samtidigt håva in en halv mille i veckan. 😉

  Angående Moreno så slog mig tanken om det inte hade vart värt att betala de där extra två-fyra miljoner som Sevilla sökte bara för att få fått tillgång till honom under försäsongen. För att acklimatisera sig i klubben och staden, även om de knappt har vart där under sommaren.

  Men det är klart att i det långa loppet, rent ekonomiskt, så kanske man tjänar på att vara stenhårda i förhandlingarna så att man tvättar bort Downing och Carroll pengaspridningsryktet.

 11. Sälja bort några spelare och in med en anfallare av rang och en mittfältare av klass och en reserv målvakt.

 12. Läser att Athletic kan värva från Chelsea (som omväxling) och singna Andre Schürrle för dryga £20m. Hade han inte spelat i Chelsea tycker jag han varit perfekt för oss. Förtjänar en klubb där han får kontinuerlig speltid.

  • De värvar bara basker från antingen Spanien eller Frankrike.

  • Atletico, ska det vara. Chelsea har ju dränerat dem på spelare och nu ryktas att Schürrle ska åt motsatt håll.

Kommentarer är stängda.