Nu utmanar Real Madrid rivalerna Barcelona i striden om Javier Mascheranos signatur, skriver The Times.

25-åringen vara uppges gilla båda de spanska storklubbarna och föredrar inte den ena framför den andra.

Om detta stämmer bäddar det onekligen för ett riktigt jäkla budkrig. Vilken fotbollskunnig person som helst förstås nog att Mascherano skulle vara en otroligt viktig värvning för Real Madrid.

Det är väl mer tveksamt om Barca behöver honom, men Yaya Toure kommer att vara upptagen med afrikanska mästerskapen under en relativt stor del av kommande säsong, och dessutom ligger det nog lite prestige i att värva en spelare som Real Madrid vill ha – speciellt i sommar som denna när Perez & co har värvat flera superstjärnor.

Hur som helst, The Times skriver att Real Madrid är beredda att bjuda £38 miljoner för Mascherano + Arbeloa. De värderas till £30 respektive £8 miljoner, enligt tidningen.

Utöver detta hävdar tidningen att Chelsea förbereder ett £60 miljoner-bud på Fernando Torres. Jag har svårt att se det hända, om man säger så.

Men, angående Mascherano: Vad ska Liverpool egentligen göra om det stämmer att hans gravida fru vartrivs i England?

I så fall tycker jag faktiskt att man bör låta Mascherano lämna – eller försöka lösa problemet. Kanske genom att värva in en annan argentinsk spelare, Agüero hade inte varit helt fel…

1 kommentar
  1. Jag tro inte på den artikeln, när ja läste den och att det stod att Rafa va rädd att även förlora Torres, då slutade jag läsa.

Kommentarer är stängda.