. . .

Enligt The Reading Post är Alex Pearce nära en flytt till Liverpool. 24-åringens kontrakt går ut i sommar och han har informerat Reading om att han inte tänker förlänga. Brendan Rodgers gillar mittbacken, som blev utsedd till förra säsongens spelare i Reading.

Den här säsongen har Pearce – liksom Reading – inte varit lika framgångsrika.

Journalisten på The Reading Post är dock noggrann med att påpeka att Pearce inte är klar för LFC.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Tuff, stark i kroppen, spelskicklig. Men på alldeles för låg nivå för en storklubb som siktar på att bli ett storlag igen.
  Ett stort NEJ från mig!!

  • Bosman, 25k i veckan. Ja tack, en bra 4e mittback.

  • Jag ser hellre att vi spelar Wisdom eller Kelly som den 4:e mittbacken i så fall… och satsar lite mer pengar på en mittback 1 tillsammans med Agger och sedan ytterligare in med en till, som kan spela def. mitt eller vä. back också.

 2. Håller med Kingpin, jag ser hellre att vi satstar på Toby A som det har ryktats om.

 3. Backlinjen är redan väldigt tunn och kommer bli ännu tunnare i sommar så detta är en välkommen nyhet!

 4. Alex Pearce känns väldigt osexig om man jämför med Alderweireld & Ilori. Men Rodgers har tränat honom förut, så jag antar att han vet vad han får. Personligen så tycker jag att han väljer fel väg. Men om Pearce ska ta rollen som fjärdeval så antar jag att det är bättre än om han är tänkt som 2:a eller 3:e val.

  Men men, inget är ju klart än och vi får se vad som händer.

 5. Om man ska värva från Reading så hade jag hellre sett att det var Sean Morrison, ung och riktigt stor mittback. Platsar la inte direkt han heller i Liverpool men de få matcherna jag sett med Reading så har han verkligen stått ut från resten av gruppen. Sen hans jättelånga inkast hade ju inte varit fel att ha i truppen heller när en match är låst, som det ofta blir för Liverpool.