___________________

På måndag kommer Napoli att offentliggöra värvningar av Pablo Armero och Juan Cuadrado från Udinese. Klubbarna är överens om ett delägarskap som Napoli får betala 10 miljoner euro för. Armero kommer att få ett kontrakt värt 700 000 euro om året, medan hans landsman Cuadrado kommer att tjäna 500 000 euro om året (Il Mattino).

* * *

Juventus letar efter en ny anfallare. Robin van Persie toppar önskelistan, men de överväger att byta fokus till Stevan Jovetic istället. Fiorentina värderar Jovetic till 30 miljoner euro, men Fabio Quagliarella skulle möjligtvis kunna inkluderas i en eventuell deal (Gazzetta dello Sport).

Sampdoria och Torino visar intresse för Maxi Lopez (Gazzetta dello Sport).

* * *

Lille kommer att läkarundersöka Salomon Kalou under helgen. Ivorianen förväntas skriva på ett fyraårskontrakt med den franska klubben (La Voix du Nord).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. pelle, har du tagit bort alla kommentarer eller vad händer?

    • tobbe: Nej, jag har inte tagit bort några kommentarer, men det buggar lite när man besöker bloggen via datorn. Jag och de andra som är involverade kring sidan jobbar på att åtgärda det problemet. Anledningen till att fler kommentarer inte finns i just detta inlägg är helt enkelt att ingen mer än du har kommenterat det.