[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Dagens datum är 2014-09-28. Här är några andra inlägg på Totaal Liverpool från föregående år:

2013-09-28: Liverpool vill förlänga med Rodgers
2013-09-28: Möjlig dominoeffekt bland ”10:or” – Pastore till LFC?

2011-09-28: Schlupp till Liverpool?

2010-09-28: Eccleston eftertraktad
2010-09-28: Svensk landslagsman till Liverpool?

2009-09-28: Ingen Mascherano mot Fiorentina
2009-09-28: Agger gör comeback!
2009-09-28: Pandev förbannad på Lazio

* * *

Mamadou Sakho blev riktigt sur över att han inte ens fick plats på bänken mot Everton. Han ’stormade’ (obs kvällstidningsuttryck) bort från arenan och var således inte närvarande under matchen. Enligt Liverpools interna regler borde Sakho ha varit på plats tillsammans med andra petade spelare.

Det dröjde inte särskilt länge innan Sakho bad om ursäkt på twitter, men det betyder nödvändigtvis inte att efterspelet är över.

Enligt The Times har Brendan Rodgers ännu inte beslutat sig för om disciplinära åtgärder kommer att vidtas gentemot Sakho. Direkt efter matchen försökte Rodgers tona ner Sakhos frånvaro och spekulerade i att det möjligtvis fanns andra orsaker till beteendet och föreslog exempelvis att någonting kanske hade hänt hans barn. Nu väntar Rodgers på att höra vad Sakho har att säga.

Tidningen menar även att endast faktumet att Sakho blev petad i en så viktig match skulle kunna föreslå att hans framtid i Liverpool är osäker.

Vidare uppger The Times att Daniel Sturridge är tveksam till spel mot Basel, då han som bekant inte hann bli spelklar till Merseysidederbyt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer
  1. Otroligt korkat agerande av Sakho, kan inte förstå hur man kan missköta sin arbetsuppgift så jävla grovt. Synd med tanke på att jag gillar killen och tror på honom, han stärker ju inte chanserna till spel direkt…

  2. Hmm, är detta en början på att tvinga sig bort från klubben? Han har ju tyvärr inte fått den utväxling som jag hoppade på, snarare har han blivit sämre sedan han kom till klubben. Har inte gett upp hoppet om honom än, utan tror att ett par bra matcher och kanske något mål på hörna så kanske det kan lossna för honom.

  3. Det är trist det här med Sahko och om jag skulle va honom skulle jag lämna i januari. Han var ju på väg att bli en världsback och fick tyvärr inte den utväxlingen som man trodde här i lfc och iom värvningen av lovren så visade BR väldigt tydligt att han ej ville satsa på Sahko. Fransmannen ska spela kontinuerligt och få förtroende och är för bra för att vara tredje val, därav bör han lämna.

  4. Men om alla ska lämna bara för att man inte får spela en match….hur fan ska man få ihop ett vinnande lag då????

    Bit ihop för fan och ta tillbaka platsen

  5. Fast vad har Sakho egentligen gjort så här långt för att förtjäna en ordinarie tröja? Ifjol blandande han och gav. Liverpools antal hållna nollor med Sakho på plan under fjolårsäsongen är allt än smickrande för fransosen. Kan spontant bara komma på Spurs borta. Tycker hans debutmatch mot Swansea sammanfattar hans tid i Liverpool så här långt rätt bra. Höga berg och djupa dalar.

    Rätt uppenbart att Rodgers verkar föredra Lovren som vänster mittback och Skrtel till höger. Sakho har fått sina chanser inledningsvis men då misstagen haglat från hans sida den senaste tiden kan man knappast klandra Rodgers för att han fortsätter hålla Mama utanför laget. Hans rätt vidriga aktion i helgen ligger knappast till gagn för att återta en plats i elvan. Antingen kan man knyta näven och jobba sig in i laget igen som Henderson gjorde, eller så tjurar man och hoppas att det löser sig.