Tror nog att de flesta blev imponerade av hur bra Oguchi Onyewu spelade mot Spanien häromkvällen.

Nu har jag sett amerikanen i en Premier League-match, tre Champions League-kvalmatcher, 7-10 landskamper och ett par belgiska ligamatcher.

Onyewu har varit bra i alla dessa matcher, förutom när han spelade i Newcastle i deras hemmamatch mot Liverpool. Då hade han stora problem med Craig Bellamys snabbhet, men det bör påpekas att det spöregnade matchen igenom och det var antagligen en mycket svår match att spela.

Hur som helst, det här är en riktigt bra mittback. Inget spelgeni, men en defensiv klippa.

Just nu är han Bosman och kan alltså gå vart som helst utan att Standard Liege kan begära någon övergångssumma. Eftersom han även kan spela på högerback vid behov borde han rimligtvis vara ett av flera intressanta namn för Benitez.

Det är väl dock tveksamt om 27-åringen är beredd att ta en säsong med mycket bänknötande, med tanke på att det är VM nästa år och Onyewu vill naturligtvis komma dit i topptrim.

Amerikanen är som sagt intressant, men det finns många intressanta namn och vi får se vart det slutar. Jag tror att Benitez kommer att värva en ny back , och alltså inte ge någon ung försvarare, typ San Jose eller Kelly, chansen att slå sig in i truppen på allvar.