[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Nu har Liverpool offentliggjort att Joao Carlos Teixeira lånas ut till Brighton, där han kommer att tränas av LFC-legenden Sami Hyypiä.

Teixeiras utlåning förefaller logisk, då han i dagsläget är aningen för bra för Liverpools U21-lag, men ännu inte riktigt tillräckligt bra för att få speltid i A-laget.

ST HELENS, ENGLAND - Sunday, November 18, 2012: Liverpool's Joao Carlos Teixeira in action against Chelsea during the Under 21 FA Premier League match at Langtree Park. (Pic by David Rawcliffe/Propaganda)

5 kommentarer
 1. Off topic…varför blir inte Moreno bekräftad som klar? Hinner väl inte bli spelklar till söndag nu ?

  • Moreno kommer inte att bli spelklar till matchen mot Southampton, men han hade ju antagligen inte spelat ändå.

  • Anade det. Var väl deadline typ fredag e.m. ?

   Vad vill du ha in för två sista (BR antyder två till, målv. + striker) nyförvärv Pelle? Realistiska och som verkligen skulle vara bea för oss då menar jag.

  • Känns ganska givet att målvakten blir Romero. Anfallare blir betydligt lurigare att värva… Jag skulle inte bli förvånad om det slutar med Eto’o på ettårskontrakt. Jag hade nog gjort mitt yttersta för att värva Keita Balde Diao och/eller hört mig för till Raiola vad Mario Balotelli kräver för lön. Son Heung-min är också ett intressant anfallsnamn… Men som sagt, den som jag verkligen hade försökt köpa är Balde Diao.

  • Så du vill hellre att vi värvar ännu en talang snarare än en färdig kvalitetesstriker alltså? Eller är det mest att du tänkte på det som var realistiskt?

   Jag vill verkligen inte ha Eto’o. Dels pga han ålder/löneanspråk/dalande kvalité. Fast jag har inte något riktigt ritigt bra namn istället.

Kommentarer är stängda.