Nyligen släppte Liverpool ett pressmeddelande på sin officiella hemsida där man meddelar att Chris Mavinga är klar för klubben.

Pressmeddelandet i sin helhet:

MAVINGA SIGNS FOR LIVERPOOL

Liverpool have completed the signing of French left-back Chris Mavinga from Paris St Germain.

The 18-year-old, who can also play at centre-back, has represented his country at U18 level.
 
He follows in the footsteps of striker David N’Gog who joined Liverpool from PSG last summer.

2 kommentarer
 1. Tycker inte att back linjen behöver någon förstärkning, men hopas fortfarande på något nyförvärv för det offensiva spelet. Ny vänster ytter behövs! *host * silva *host*

 2. Potter klar för tre år
  Darren Potter tillhör nu Sheffield Wednesday. Mittfältaren spenderade en låneperiod hos Wednesday den gångna säsongen och har nu köpts loss från Wolves.

  Under fredagen stod det klart att Darren Potter blir Sheffield Wednesdays fjärde nyförvärv denna säsong. Den 25-årige innermittfältaren, med meriter från det irländska landslaget, har skrivit på ett treårskontrakt med Wednesday.
  – Att signa Potter var en av mina högprioriterade saker den här sommaren och jag är mycket nöjd med att vi har värvat honom. Darren imponerade enormt mycket på mig under sin låneperiod hos oss och han är ett välkommet tillskott till truppen. Att värva en spelare av Darrens kaliber har av förklarliga skäl tagit längre tid än vanligt. Jag vill tacka vår ordförande Lee Strafford för att han har stöttat mina försök att förstärka truppen, säger managern Brian Laws till WednesdayWorld.

  Transfersumman är, som brukligt när det gäller Wednesday, en ”undiscloused fee”. Potter blir Wednesdays fjärde nyförvärv denna silly season, tillsammans med Tommy Miller, Darren Purse och Michael Gray (som liksom Potter också var utlånad från Wolves förra säsongen).

  Källa: http://www.svenskafans.com/england/artikel.asp?id=304907

Kommentarer är stängda.