[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Nu har Liverpool offentliggjort att Tiago Ilori lånas ut till Granada under resten av säsongen.

Den supersnabba mittbackstalangen anlände sent i somras och har ännu inte A-lagsdebuterat i Liverpool. Hittills har han endast suttit på bänken med A-laget samt spelat U21-matcher. Nu väntar alltså matcher i La Liga för Ilori.

8 kommentarer
 1. Han kan inte ha presterat speciellt bra på träning/matcher då han nu konkurrerar med två asplöv samt två skadade spelare och blir ändå utlånad.

  • Ändå betalade vi £7 miljoner va? Något skumt med den där affären alltså. Såå ung är han väl inte?

  • Man vill ge honom speltid. Hur bra han än må vara så är de tufft att konkurrera mot den rutin dom fyra spelarna före honom besitter. Skulle inte förvåna mig om han nästa säsong kommer slåss om en startplats då Skrtel med stor sannolikhet kommer säljas i sommar om intresset finns.

  • Skrtel säljs? Säga vad man vill om tröjdragningar osv men han är ändå enda mb BR konsekvent ger förtroende, känns som att Agger sitter mer löst isf.

 2. Det var ju i stort sett bestämt från början att han skulle spendera de sex första månaderna i Liverpool för att sen gå ut på lån resten av säsongen, återstår att se om han kan slåss om en plats nästa år. Det jag har sett så finns där en oerhörd potential, snabb och väldigt bekväm med bollen. Behöver jobba lite på positionsspelet och duellspelet.

 3. Han lär ju vara bättre än Kolo 7 dagar i veckan

 4. Tror detta blir bra för honom! Omställningarna i PL lär han redan klara av med sin speed, och la liga ger nog bra erfarenhet. Negativt att han inte kan anpassa sig mer till England bara, för det verkar han behöva!

 5. Hade varit bättre om han blev utlånad till en PL-klubb.

Kommentarer är stängda.