Liverpool överväger att värva Charles N’Zogbia i januari. Birmingham är också intresserade av fransmannen, som skulle kosta omkring £9-12 miljoner. Det faktum att han kan spela på flera olika positioner vore onekligen en bonus för Roy Hodgson (Metro).

Ibrahim Afellay, 24, är en het spelare på marknaden. Delvis eftersom hans kontrakt med PSV går ut efter säsongen, och eftersom PSV dras med ekonomiska problem, är de beredda att sälja mittfältaren i januari. Afellay verkar dock inställd på att stanna i klubben: ”Transferfönstret är stängt, så ingenting kan hända nu. Allt jag kan göra är att fokusera på PSV och fortsätta med det. Och som det ser ut nu kommer jag att stanna i Eindhoven resten av säsongen”, sa Afellay (Elf Voetbal).

En annan spelare som blir kontraktslös efter säsongen är Sampdorias Reto Ziegler, men trots intensiva rykten om en flytt bort förnekar schweizaren att han har sagt att han vill lämna: ”Allt kan hända, men jag har aldrig sagt att jag vill lämna, och heller aldrig sagt att jag inte kommer att skriva på ett nytt kontrakt. Jag vill verkligen inte prata om mitt kontrakt nu, men jag vill göra mitt bästa för Sampdoria (Corriere dello Sport).

Inter är beredda att buda £10 miljoner på Gary Cahill (TalkSPORT).

5 kommentarer
 1. Jag har aldrig riktigt gillat Afellay. Han är alldeles för loj och om det börjar gå dåligt i en match så är han oftast usel i resten av matchen. Det känns som en medgångsspelare, rankar honom likvärdigt med Babel egentligen. Kan bli bra, men håller inte riktigt.

  Cahill, Shawcross och Hangeland skulle vara väldigt spännande spelare att få in i backlinjen. Framförallt Skrtel har sett väldigt osäker ut och han har legat bakom otroligt många baklängesmål i år. Sedan känns det som att han drar ner spelare för ofta i närheten av straffområdet, lite smartness tack.

  P.S Det har börjat twittras om att NESV söker efter en ny tränare och det rapporteras om att Rijkaard. Men jag tar inte det ryktet speciellt seriöst, känns i överkant att man hittat en ny tränare efter en dag.

  • Nino, Jag älskar inte heller Afellay men han känns ändå som en mer ansvarstagande spelare än Babel. Och bättre spelsinne.

   Jepp, en ny mittback vore verkligen bra… Håller helt med om Skrtel, han verkar inte palla pressen i motgång.

   Tror inte på tränarryktet, caughtoffside.com har ju start det om Rijkaard så…

 2. Till nåt helt annat, men iaf!

  Reina
  Johnson Carragher Agger Konchesky
  Kuyt Meireles Gerrard Cole
  Babel/Jova Torres

 3. Everton lär ju vilja ha mer än 10milj pund för Cahill?

  • Tobbe, det är Tim Cahill som spelar i Everton, detta handlar om Gary Cahill som är en mittback i Bolton.

Kommentarer är stängda.