Liverpool vill ha Kenny Dalglish som permanent manager. Skotten är erbjuden ett tvåårskontrakt och ”avsevärda” pengar tillgängliga för transfers. Dalglish har sagt till ägarna att klubben måste köpa stort även i sommar, och ägarna accepterar detta – Damien Comolli uppges redan jobba med att rekrytera några stora namn. Samtidigt har Liverpool kontrakterat Steve Clarke över 3,5 år (The Sunday Express).

Liverpool är nära att signa Sylvain Marveaux, som blir free agent i sommar. Marveaux sa: “I am very close to reaching agreement with Liverpool about joining them next season” (The People).

Andra spelare som Liverpool visar intresse för är Eljero Elia och Diego Perotti. Den sistnämnde skulle kosta omkring £8 miljoner att köpa loss från Sevilla (The People).

Manchester United är intresserade av Yann M’Vila. I Rennes senaste match scoutades mittfältaren av Sir Alex Ferguson, men även av Tottenhams Kevin Bond och Damien Comolli. Manchester United hoppas kunna dra nytta av att M’Vila har uttalat en önskan om att flytta till just United. Liverpool är beredda att betala £16 miljoner för M’Vila (The People).

* * *

Sunderland är den senaste klubben att visa intresse för Kevin Gameiro. Anfallaren värderas till omkring £15 miljoner och är även ett intressant namn för många andra klubbar i Europa (The People).

Mark Hughes vill värva Salomon Kalou och Vedran Corluka till Fulham (The People).

Aston Villa och Tottenham är angelägna om att signa Gary Cahill, som Bolton kräver £20 miljoner för att släppa (The People).

* * *

Aston Villa visar intresse för Djibril Cisse (The People).

Tottenham är beredda att återuppliva sitt intresse för Joe Cole (The Mirror).

Barcelona förbereder ett värvningsförsök av Gareth Bale. Klubben är beredda att betala £40 miljoner för Bales tjänster (The People).

Manchester City är intresserade av Jermain Defoe (The People).