På sistone har det börjat viskats om att Fabio Aurelio är knäskadad och kommer att missa de första månaderna kommande säsong. Tror det var Dossenas agent som sa det först, sedan stod det lite notiser om det i vissa mindre pålitliga medier.

Det skulle givetvis vara helt logiskt om Liverpool försökte mörklägga detta. Om Aurelio är långtidsskadad behöver man en ny vänsterback, och om de andra klubbarna vet om detta försätter LFC sig själva i en onödigt svår förhandlingssits.

Ja, för om Aurelio verkligen är långtidsskadad behövs en ny vänsterback, förutsatt att Dossena lämnar, men det tror jag är ett säkert antagande.

Insua är bra, men att ha honom enda vänsterbacksalternativ i flera månader under aktiv säsong är nog inget att rekommendera.

Så, vilka skulle egentligen kunna vara lämpliga?

Ett namn på mångas läppar är Andre Santos. 26-åringen har visserligen inte varit extremt bra i Confederations Cup, men han har gjort en fantastisk säsong i Corinthians.

I dagsläget förhandlar AC Milan med hans klubb, som begär omkring £17 miljoner för hans tjänster. Santos skulle med andra ord vara lika dyr som Glen Johnson. Brassens agent bekräftar att det finns mer intresse för honom – bland annat från Spanien och England.

Jag skulle kunna tänka mig honom som ett alternativ både på vänsterbacken och vänstermittfältet om han kom till Lvierpool.

Ett annat namn, som skulle vara betydligt billigare, är Gareth Bale. Han är en personlig favorit som jag mer än gärna skulle se i Liverpool.

Jag kan hålla med om att Bale inte har gjort någon succé i Tottenham, men vem gör egentligen det? Inte många.

Glöm inte heller att han fortfarande är mycket ung – bara 19 år. Jag tror fortfarande på honom.

Dessvärre är det väl mer troligt att Benitez värvar någon tråkig mittback/vänsterback, typ Heinze eller Distin, än något fräscht alternativ som Santos eller Bale.

Just ja, på tal om Aurelio. Såg ni vad Pepe Reina sa om honom på LFC.tv? Check this out:
He’s one of the best players, not just at Liverpool but the entire Premier League. He has been unlucky with injuries but he’s very important for us both defending and attacking. He’s very good at set pieces also.

Vetefan om jag någonsin har någon berömma Aurelio så mycket!