Liverpool är intresserade av Bolognas offensiva mittfältare Gaston Ramirez. Liverpool är beredda att betala 10 miljoner euro för den 20-åriga uruguayanen, men det är oklart om Bologna är beredda att sälja för den summan. Både Manchester United och City har också uttryckt intresse för Ramirez, som inte har skrivit på ett nytt kontrakt med Bologna, trots att de väldigt gärna vill förlänga det nuvarande avtalet. Liverpool hoppas naturligtvis att det faktum att flera av hans landsmän redan spelar för klubben ska få honom att välja LFC före andra klubbar. Bologna har en realistisk inställning till spelarens framtid i klubben och inser att en försäljning i januari eller nästa sommar vore naturlig om rätt bud kommer (InsideFutbol).

Spartak Moskva vill rekrytera Rafa Benitez (Tvoi Den).

Nicolas Anelka har berättat för Andre Villas-Boas att han förväntar sig att lämna Chelsea när kontraktet går ut efter säsongen. Samtidigt kan Chelsea vara beredda att låna ut Fernando Torres i januari – en utlåning som skulle gälla för resten av säsongen. Det skulle kunna vara ett sätt att bygga upp hans självförtroende (The People).

Sunderland letar efter en ny anfallare. En högaktuell spelare i sammanhanget är tjecken Tomas Pekhart (The People).

Celtic vill gärna låna Arsenals japan Ryo Miyaichi (The People).

Wilfried Zaha toppar Stokes önskelista (The People).

QPR vill signa Nadir Belhadj, som för tillfället spelar i Qatar. QPR:s ägarbyte innebär att de kan matcha Belhads nuvarande lön (The People).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. Jävligt deppigt fortfarande efter gårdagens match.. MEN, igår gjorde Coates debut (även om det var under dessa omständigheter han kom in) hur tycker ni han skötte sig? och denne Ramirez? Är han något att ha? letar Kenny efter ny offensiv mittfältare efter att släppt både mejjan och aqui? Eller anka pga nationalitet?

  2. Tycker vi ska försöka få tillbaka Anelka. Då har vi en klassanfallare som kan prestera när inte Caroll gör det!

  3. Coates tog ett gult kort efter att ha varit lite sen. Annars var han rätt osynlig, gjorde inte bort sig heller, väldigt orättvist att göra en bedömning efter den här matchen. Klart är att han är lagets snyggaste spelare iaf, pga sin position blir han nog inte flickfavoriten som Torres var, helt plötsligen 2007 började mina tjejpolare intressera sig för LFC… Fotboll brydde de sig inte så mkt om dock