Gör en sen uppdatering med allt det senaste från News of The World.

Chris Bascombe skriver att Javier Mascherano står inför ett svårt val. Mascherano älskar Liverpool och är oerhört tacksam till Benitez, men hans gravida fru vantrivs och skulle föredra att bo i Spanien. Barcelona har bjudit £30 miljoner för mittfältaren, som Liverpool absolut inte vill tappa, speciellt inte eftersom Xabi Alonso också kan vara på väg bort.

Bascombe hävdar även att Carlos Tevez har sagt att han föredrar Manchester City framför Liverpool. Således har Liverpools intresse för honom svalnat – istället har man återupptagit sitt intresse för David Silva.

I en annan artikel kan man läsa att Roy Keane vill ta in David N’Gog på lån under kommande säsong. Jag undrar om det kan vara aktuellt, eller om Liverpool väljer att köpa in 1-2 nya anfallare istället?

Sist men inte minst skriver Martin Hardy att Liverpool förbereder ett bud på £5 miljoner för Micah Richards. Den talangfulle backen är inte längre önskvärd av Manchester Citys manager Mark Hughes, vilket öppnar för en flytt till Liverpool.