Kör en uppdatering med det senaste från blaskan News of the World.

* * *

Förra veckan förhandlade Liverpools amerikanska ägare Tom Hicks och George Gillett med inte mindre än tio(!) potentiella investerare under sitt besök i England.

Amerikanerna försöker sälja 25% av klubben för £100 miljoner. De riktar först och främst in sig på ett hitta en investerare från mellanöstern.

* * *

Nu är Rafa Benitez tålamod slut med Ryan Babel.

Liverpool är beredda att sälja tillbaka holländaren till Ajax om man kan få £6 miljoner för honom.

Pengarna kommer att användas till att förlänga kontraktet med Pepe Reina.

* * *

John-Arne Riise vill återvända till Liverpool.

Norrmannen ska ha meddelat Liverpool detta. Kanske kan han komma i en bytesaffär mot Andrea Dossena, som vill flytta hem till Italien igen.

Frågan är dock om Benitez vill ha Riise.

* * *

Rio Ferdinands usla form gör att Manchester United är beredda att köpa tillbaka Ryan Shawcross från Stoke, dit han såldes för £1 miljon 2008.

Nu verkar det inte vara en fråga om, utan när, Manchester ska köpa tillbaka Shawcross. Det blir antingen i januari eller nästa sommar.

Att Liverpool har visat att stort intresse för mittbacken gör förstås United ännu mer angelägna om att se till att kontraktera honom igen, vilket beräknas kosta omkring £8 miljoner.

* * *

Efter jul kan Didier Drogba, Michael Essien, John Obi Mikel samt Salomon Kalou missa upp till fem veckors spel på grund av de afrikanska mästerskapen.

Chelsea har bestämt sig för att man helst av allt vill värva in David Villa i januari för att förstärka laget, och man förbereder ett bud på £25 miljoner.

Som vi alla vet får dock inte Chelsea värva spelare i dagsläget. Intressant att se händelseutvecklignen där.

Liverpool och Manchester United har också kopplats samman med Villa, som säkert skulle gilla att bilda anfallspar med Fernando Torres i Liverpool, men LFC har inte tillräckligt med stålar för att kunna genomföra en affär, och United kommer troligtvis inte att göra någon så stor värvning i januari.

1 kommentar
  1. Ta inte tillbaka riise kommer aldrig förlåta honom för självmålet i cl !

Kommentarer är stängda.