Ny söndag, ny upplaga av News of the World.

Tidningen skriver att Benitez gör ett sista försök att övertala Xabi Alonso och Javier Mascherano att de bör stanna i klubben. ”Ett år till och ni kommer att vinna ligan!” ska tydligen vara ett av de argument som Benitez använder sig av.

De skriver dessutom att Aston Villa har inlett förhandlingar med Middlesbrough angående Stewart Downing, som ju nu är skadad och borta på obestämd tid. Han värderas till omkring £12 miljoner, och trots skadan är även Liverpool och Tottenham intresserade.

Aston Villa är även ute efter Sylvain Distin, som de hoppas kunna knyta till sig för £2 miljoner. Också fransmannen sägs vara aktuell för Liverpool.

Det är Chris Bascombe som skriver all ovanstående information. Intressant att Downing fortfarande uppges vara ett hett namn för Liverpool.

Sist men inte minst skriver NotW om Samuel Eto’o. Det är inte Bascombe som har skrivit den artikeln, utan en annan journalist vid namn Aidan Magee. Han påstår att Manchester United är på väg att värva Eto’o framför ögonen på Manchester City.

Eto’os agent Jose Maria Masalles säger följande: ”At 28 he wants to join a club which will give him another chance of winning trophies.

”It can’t be just about money. It has to be about the sporting project.”