. . .

West Ham har inte råd med Andy Carroll. Newcastle är intresserade, men är inte villiga att betala i närheten av de £17 miljoner som Liverpool vill ha för anfallaren. Newcastle kommer att inleda budgivningen på £7 miljoner men kan tänka sig att gå upp till £10 miljoner för Carroll. Liverpool kan å sin sida tänka sig att sänka till £15 miljoner, men inte mer. En bytesaffär med Hatem Ben Arfa är någonting som Liverpool är intresserade av – men det ser inte ut att bli av – då Newcastle inte är intresserade av den lösningen (The Telegraph).

West Ham har inte råd med Andy Carroll. Newcastle är villiga att ta tillbaka honom – men bara för £10 miljoner. Detta vore £25 miljoner mindre än vad Newcastle fick av Liverpool för Carroll. Newcastle har även kollat på ett annat anfallsalternativ i form av Pierre-Emerick Aubameyang. Samtidigt är Newcastle helt ovilliga att sälja Hatem Ben Arfa billigt. Liverpool försökte signa Ben Arfa i januari och förväntas försöka igen i sommar (The Mirror).

* * *

Arsenal förbereder ett bud på Millwalls 16-åring Fred Onyedinma, som även är ett intressant namn för Liverpool och Manchester City (The Daily Star).

* * *

Cruzeiro förväntas läkarundersöka Dedé under onsdagen. Cruzeiro, med en grupp investerare, betalar 5,5 miljoner euro för 45% av Dedé (Extra).

* * *

Chelsea är nära att signa André Schürrle för omkring £20 miljoner. Möjligtvis ansluter Kevin de Bruyne till Bayer Leverkusen på lån som en del av affären (The Guardian).

* * *

Tottenham, Everton och Sunderland vill signa Christian Atsu. I sommar kommer Porto-ghananen att ha 12 månader kvar på sitt kontrakt och kan bli tillgänglig för mindre än utköpsklausulen på £8 miljoner (The Mirror).

* * *

Tottenham förbereder ett bud på £10 miljoner för Son Heung-Min (The Mirror).

* * *

Arsenal är intresserade av Rui Patricio, som Sporting Lissabon vill ha 15 miljoner euro för att släppa (A Bola).