. . .

West Ham har inte råd med Andy Carroll. Newcastle är intresserade, men är inte villiga att betala i närheten av de £17 miljoner som Liverpool vill ha för anfallaren. Newcastle kommer att inleda budgivningen på £7 miljoner men kan tänka sig att gå upp till £10 miljoner för Carroll. Liverpool kan å sin sida tänka sig att sänka till £15 miljoner, men inte mer. En bytesaffär med Hatem Ben Arfa är någonting som Liverpool är intresserade av – men det ser inte ut att bli av – då Newcastle inte är intresserade av den lösningen (The Telegraph).

West Ham har inte råd med Andy Carroll. Newcastle är villiga att ta tillbaka honom – men bara för £10 miljoner. Detta vore £25 miljoner mindre än vad Newcastle fick av Liverpool för Carroll. Newcastle har även kollat på ett annat anfallsalternativ i form av Pierre-Emerick Aubameyang. Samtidigt är Newcastle helt ovilliga att sälja Hatem Ben Arfa billigt. Liverpool försökte signa Ben Arfa i januari och förväntas försöka igen i sommar (The Mirror).

* * *

Arsenal förbereder ett bud på Millwalls 16-åring Fred Onyedinma, som även är ett intressant namn för Liverpool och Manchester City (The Daily Star).

* * *

Cruzeiro förväntas läkarundersöka Dedé under onsdagen. Cruzeiro, med en grupp investerare, betalar 5,5 miljoner euro för 45% av Dedé (Extra).

* * *

Chelsea är nära att signa André Schürrle för omkring £20 miljoner. Möjligtvis ansluter Kevin de Bruyne till Bayer Leverkusen på lån som en del av affären (The Guardian).

* * *

Tottenham, Everton och Sunderland vill signa Christian Atsu. I sommar kommer Porto-ghananen att ha 12 månader kvar på sitt kontrakt och kan bli tillgänglig för mindre än utköpsklausulen på £8 miljoner (The Mirror).

* * *

Tottenham förbereder ett bud på £10 miljoner för Son Heung-Min (The Mirror).

* * *

Arsenal är intresserade av Rui Patricio, som Sporting Lissabon vill ha 15 miljoner euro för att släppa (A Bola).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Får vi inte mer än så ser jag hellre att vi behåller Carroll, med lite träning så kan han nog anpassa sitt spel till hur BR vill att vi ska spela. Dessutom är det en bra kille att slänga in när vi behöver forcera, exempelvis mot Reading nu senast hade han nog kunna göra ett bra jobb.

 2. Jag tycker tvärtom. Bort med honom oavsett vad vi får. (självklart ska vi försöka få så mycket som möjligt). Vi blir av med lönen, vi blir av med en spelare som kommer vara missnöjd med att sitta på bänken/läktaren.
  Har för att ägarna har sagt att de räknar med en förlustaffär och att det är redan inräknat i budgeten och kommer inte påverka negativt hur mycket pengar BR får till spelarköp i sommar.

 3. Med tanke på hur vi tenderar att tjonga inlägg kanske han vore bra att ha ändå.. men nej inte i längden. 10 mille är klockrent att få in om nu Eriksen kanske kostar 12-14, då tycker iaf jag att vi har gjort en spännande/bra rockad.

  Kan vi få in ca 30 mille för Skrtel, Carroll, Coates och Assaidi som är de jag anser bör skeppas i första hand i dagsläget. Gillar Skrtel men BR tror uppenbarligen inte på honom och då kan vi skicka honom lika väl. Detta adderat till de ca 20-30 som ryktas finnas tillgängliga borde kunna inbringa Eriksen, en startelvan MB och en MB i klass strax därefter men med potential och en VB. Skickar vi iväg även Downing så kanske något spännande till offensiven kan hämtas in.

  • OS23: Jag tror att Rodgers kommer att vilja behålla Downing av den enkla anledningen att man inte kan skeppa för många rutinerade spelare. Däremot tror jag att Rodgers vill bredda med ytterligare en kantspelare. Möjligtvis en lovande som t.ex Ince eller Bruma. Tror även att Rodgers gärna vill ha in en mittback som även kan spela ytterback (helst vänsterback).

  • Os23
   Jag tror/ hoppas även på Alonso

 4. £10 m för Carroll och £12m för Williams. F*ck off. Övervärde på britter verkar bara gälla när spelarna ska in i klubben…