Det ska som vanligt bli grymt kul att följa VM. Inte bara stjärnorna, utan även de som man – eller åtminstone jag – inte ser speciellt ofta i vanliga fall.

Boltons Lee Chung Yong har jag i och för sig sett en del den här säsongen, däremot har jag knappt sett Monacos extremt snabba anfallare Park Chu Young – de är två intressanta sydkoreaner! Jag missade dessvärre direktsändningen mellan Sydkorea och Grekland, men kan ju se en repris och kolla på de ovannämnda spelarna.

Det finns så otroligt många spännande spelare i turneringen! Kwadwo Asamoah och Asamoah Gyan – som båda representerar Ghana – är ytterligare två spelare som jag vill se mer av.

Men, det finns så många fler… Japans Keisuke Honda har inlett sin karriär i CSKA Moskva riktigt bra sedan ankomsten i januari och är alltjämt ett hett namn. Lägg märke till hans frisparksteknik – han har ett mäktigt och ärligt talat aningen märkligt tillslag. Väldigt icke-europeiskt.

Holland kommer som vanligt till start med en imponerande offensiv arsenal. Eljero Elia är en spelare som jag hoppas får speltid på någon av kanterna.

Rene Krhin (Slovenien) är ytterligare ett exempel… Nicolas Lodeiro hade jag också hoppats mycket på, men hans VM-debut blev ju dessvärre en av de värsta någonsin.

Men som sagt, det är en riktigt rolig turnering att följa, med många intressanta spelare, utöver alla de etablerade världsstjärnorna, och jag håller naturligtvis tummarna för att England med Steven Gerrard,  Jamie Carragher & Glen Johnson kommer att gå långt.