Media gör som vanligt sätt bästa för att sätta igång spekulationer om både det ena och det andra.

George Gillett må ha deklarerat att Benitez har hans fulla support, men det struntar tidningarna i. Visserligen kanske inte så märkligt, med tanke på att Gillettes ord förefaller vara lite värda.

Enligt Gazzetta dello Sport föredrar Liverpools amerikanska ägare att anställa Jose Mourinho om de beslutar sig för att kicka Benitez.

Vidare hävdar tidningen att Kenny Dalglish kommer att ta över laget tills januari – om det blir torsk mot Man Utd på söndag – och att Mourinho i så fall alltså kommer att bli aktuell först i januari månad.

The Mirror skriver att Benitez sitter säkert på sin post, även om Liverpool förlorar på söndag, men att spanjoren kommer att hamna under betydligt större press om laget åker ur gruppspelet i Champions League, eftersom det skulle betyda att man mer eller mindre måste knipa en Top4-placering i ligan.

Den engelska tidningen nämner Frank Rijkaard som en potentiell kandidat att ta över Liverpool om Benitez får gå. Vidare nämner de att Jürgen Klinsmann inte är aktuell, på grund av uppståndelsen kring amerikanernas förfrågan till honom för ett par år sedan.