[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Officiellt bekräftade övergångar:

– Chris Samba från QPR till Anzhi Makhachkala.

* * *

Swansea har budat £13,7 miljoner på Wilfried Bony, men Liverpool, Everton samt West Ham har också uttryckt intresse för ivorianen (The Mirror).

West Ham och den argentinska klubben Estudiantes är överens om en övergångssumma på £6,8 miljoner för Duvan Zapata. Lyon, Benfica, Porto och Udinese är också angelägna om att värva den colombianska anfallaren (The Mirror).

Napoli är intresserade av Edin Dzeko och Stevan Jovetic. Manchester City vill behålla Dzeko, men skulle överväga bud på omkring £20 miljoner (The Mirror).

Manchester City är intresserade av Alvaro Negredo och Oscar Cardozo (The Mirror).

QPR har svårt att bli av med Loic Remy. Hittills har ingen klubb visat intresse för anfallaren, vars utköpsklausul ligger på £6,8 miljoner. Hans veckolön på £75 000 samt en pågående polisutredning där han anklagas för våldtäkt – en anklagelse som han förnekar – tros vara orsakerna till det minimala intresset (The Mirror).

Newcastle har blivit erbjudna Remy, som har en utköpsklausul på £6,8 miljoner men man har tackat nej till fransmannens tjänster (The Evening Chronicle).

* * *

Real Madrid är beredda att köpa loss Asier llarramendi för dennes utköpsklausul som ligger på €30 miljoner (Marca).

Enligt Ronald Koeman har ingen klubb visat intresse för backen Bruno Martins Indi, som har ryktats till AC Milan (Voetbal International).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *