Nu har jag snackat med både en ryss och en argentinare om Dynamo Moskva-backen Leandro Fernandez, som ju ryktas vara på väg till Liverpool.

Fernandez (179 cm, 80 kg) är inte direkt stor, men han har grym timing och är mycket bra i luften. Med andra ord en argentinsk back i Ayala-stuk!

Tack vare sitt fina huvudspel är han även ett offensivt hot vid fasta situationer, vilket 7 mål på 89 matcher för Dynamo Moskva är ett kvitto på.

Vidare beskrivs Fernandez som ytterst allround i sitt spel och kapabel att spela på kanterna vid behov.

Jag tycker att Fernandez låter som  en lämplig ersättare till Arbeloa, med tanke på att han på sätt och vis även skulle kunna ersätta Hyypiä.

Glöm inte att Arbeloa också var först och främst mittback i La Liga, för att sedan spela betydligt mer ytterback när han kom till Liverpool.

Att Fernandez har hunnit bli 26 år gammal gör att han inte är en idealisk värvning, men jag skulle inte tacka nej, förutsatt att transfersumman inte är överdrivet hög.

Jag tycker att Micah Richards skulle vara den idealiska backvärvningen. Han är grymt allround och är en spelare som jag tror mycket på i framtiden. Det faktum att han är snabb gör även att han skulle komplettera lagets nuvarande mittbackar på ett bra sätt.