Nyligen blev det officiellt att Liverpool lånar ut talangen Ryan Flynn till Falkirk.

När den allroundskicklige skotten anslöt till Liverpool var det just från Falkirk, vilket naturligtvis kommer att underlätta för mittfältaren när han tar sig an utmaningen att greja en startplats i laget.

Falkirks manager Eddie May säger till klubbens officiella hemsida att han har följt Flynns karriär med stort intresse. Han har till och med varit nere till Liverpool för att kolla på mittfältaren.

May tillägger att Liverpool alltid har sett stor potential i Flynn och att han kan spela såväl offensiv mittfältare som yttermittfältare.

Flynn kommer att få tröja nummer 11 i Falkirk.

Lånet gäller för resten av säsongen, och Falkirk uppger även att de har en överenskommelse med Liverpool som innebär att spelaren kan få tillåtelse att stanna längre än så. Om det betyder att de har fått någon form av utköpsklausul framkommer inte, men det skulle ju även kunna handla om att de har fått möjlighet att låna Flynn ytterligare en säsong efter denna.

Falkirk har förresten en historia av lyckades lån från Premier League-klubbar. Anthony Stokes (lånades från Arsenal), Tim Krul (Newcastle) och Kasper Schmeichel (Manchester City) hade samtliga lyckade perioder när de var utlånade till just Falkirk.

1 kommentar
  1. Ser inte att han har en framtid i Liverpool om han inte gör en helt exeptionelt bra säsong i skottland.

Kommentarer är stängda.