[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Ny kväll – nytt inlägg!

OBS: Senaste uppdateringarna ligger högst upp i inlägget.

* * *

Manchester United är nära att signa två nya backar i form av VM-spelarna Marcos Rojo och Daley Blind. Rojo vägrar träna med Sporting Lissabon, eftersom han har fått indikationer på att United har matchat hans utköpsklausul på £16 miljoner. Övergången är komplicerad, eftersom en tredje part äger majoriteten av Rojos spelarrättigheter (The Mirror).

* * *

FIFA utreder Michel Vorms övergång från Swansea till Tottenham. Orsaken är att Utrecht ännu inte har fått några pengar för övergången och de har rätt till 30% av övergångssumman (The Telegraph).

Arsenal är intresserade av Kostas Manolas (The Telegraph).

Sunderland kräver £8 miljoner för Connor Wickham. De har tackat nej till West Hams bud på £5 miljoner (The Telegraph).

* * *

Liverpool har accepterat Trabzonspors bud på £1,5 miljon för Kolo Touré (The Mirror).

* * *

Liverpool och Sevilla är överens om en övergångssumma för Alberto Moreno. Den ligger på £12 miljoner + bonusar (The Guardian).

Liverpool har gått med på att sälja Martin Kelly till Crystal Palace för £1,5 miljon (The Guardian).

* * *

Liverpool och Sevilla är överens om en övergångssumma för Alberto Moreno. Den ligger på £12 miljoner + bonusar. Moreno kommer inte att spela supercupfinalen – istället kommer han att åka till Merseyside för att läkarundersökas och diskutera kontraktsvillkoren med Liverpool (The Liverpool Echo).

Liverpool har gått med på att sälja Martin Kelly till Crystal Palace för omkring £1,5 miljon (The Liverpool Echo).

* * *

Liverpool och Sevilla är överens om en övergångssumma för Alberto Moreno som således inte förväntas delta i supercupfinalen mot Real Madrid. Övergångssumman ligger på £12 miljoner och han förväntas skriva på ett femårskontrakt med Liverpool. Samtidigt är Martin Kelly väldigt nära en flytt till Crystal Palace för £2 miljoner (The Times).

* * *

http://twitter.com/FourthOfficial_/status/499235161683550208

* * *

På tisdagen kommer Martin Kelly att slutföra sin övergång till Crystal Palace för £1,5 miljon (The Daily Mail).

* * *

Manchester Citys Javi Garcia är nära att flytta till Zenit för £13 miljoner (The Guardian).

26 kommentarer
 1. Och hur trovärdig är denna twitterkälla? Dock har man lärt sig att inte lita på allt en spansk klubbägare säger. Han kan ju trots allt inte gå ut och säga att han är klar för Liverpool men att dom väntar för att låta honom, någons som är klar för att lämna, spela SuperCupen.

  • Han brukar vara pålitlig, trots att han är Evertonsupporter. Hans källor inom Everton är extremt bra.

  • Är inte 1,5 milj för Kelly väldigt lite. Han har ju spelat i landslaget och är fortfarande väldigt ung. Hans skadehistorik är väl inte så munter men ändå…

  • Tycker det också. Men med tanke på att han varit borta från spel i nästan två år drar ju ner priset rejält skulle jag gissa.
   Och sen är han faktiskt inte så himla ung. Han är ju i den ålder var han borde ha en ordinarie plats i laget.

  • Väldigt ung är väl att ta i för en 24 åring som mest varit skadad/bänkad senaste åren. Lär inte bli någon drastisk utveckling för honom från där han är. Marknaden lär inte direkt skrika efter honom och vi har inget behov av honom..

 2. Synd att Moreno inte kommer spela mot Real, det hade vart väldigt intressant att få se honom spela ikväll.

  Spännande värvning hursomhelst! Kul att Rodgers får in ännu ett förstaval!

 3. £12m kan ju vara ett riktigt kap 🙂 gött!

 4. £12m? Stämmer det verkligen? Måste va en deal vart summan kan öka till någonting i närheten av dom £20m Sevilla ville ha. Eller så har uppgifterna om summan varit käpprätt åt helvete.

  • Enligt rykten så kan de öka till 20 miljoner euro. Men de känns helt ok, för det är ju prestationsbaserade pengar. Om han kostar 12 och floppar eller 20 och lyckas… Ganska enkelt val! haha

 5. Hoppas detta betyder att Moreno-soppan går mot sitt definitiva slut!! Känns positivt att det värvas en bra vb i Moreno när det sprids rykten om gamlingen Etoo.

  • Den är slut. Echo dundrar inte ut med dessa uppgifter om dom inte va säkra på att dom stämmer. Och varför skulle Sevilla inte ställa upp med sin VB när han flugit med till Wales?

  • Jepp, sagan är över. Barrett, Echo etc publicerar inte så här tydliga artiklar om det inte är hundraprocentiga uppgifter.

 6. Någon mer som ser på Wimbledon vs Wimbledon?

 7. Pelle & PJ// Jo jag vet att Barret o Pearce ofta prickar rätt, men Moreno har väl varit nära tidigare eller hur? Samt kom ihåg Willian!! Stämmer priset på £12m + add ons så är det riktigt bra förhandlat av Ayre samt visar på att det ibland lönar sig att förhandla länge.

  Hoppas nu att Ayre trollar fram en riktigt bra striker också, kanske någon helt otippad (och då tänker jag inte på gamlingen Eto’o).

  • Barrett och Pearce skrev aldrig något dylikt om Willian.

   Ja, det finns en hel del bra anfallare, även om Liverpools krav givetvis är väldigt höga trots att den nya anfallaren (antagligen) huvudsakligen kommer vara backup. Jag tror inte att Liverpool har lust att betala £19m i övergångssumma och £100k i veckan för Bony, just eftersom han inte kommer att vara en helt ordinarie spelare. Konstigt att hans lönekrav verkar vara så höga med tanke på att han knappast kan ha i närheten av det i Swansea.

  • Ja trist med Bonys lönekrav! Men det visar ju på att han tror lite för gott om sig själv. Men vad ska vi då inte säga om Eto’o och hans lönekrav?!

  • Den sammanlagda kostnaden för Bony skulle ändå bli otroligt mycket högre. Dels ett mycket längre kontrakt, dels en övergångssumma på flera hundra miljoner sek. Om man är ute efter en kortsiktig lösning är Eto’o ett bra alternativ. Helst vill man förstås ha någon yngre (långsiktigare värnving), men å andra sidan ansluter Origi nästa sommar…

 8. Äntligen börjar ursäkta ordvalet soporna försvinna aspas / Kelly

  Nästa år slipper vi den bästa anfallaren i motståndarlagets historia .. skrtel ( han är ingen sopa men finns mycket bättre backar )

  YNWA

  • Skrtl kommer nog kampera ihop med Lovren så honom blir du inte av med 😉

 9. Moreno gråter efter matchen och tackar av sina lagkompisar i Sevilla! Han ÄR klar! Ska bli sjukt kul att se honom!

 10. Härligt att Moreno är klar. Fina scener efteråt, local lad lämnar hemstaden fullständigt förkrossad i tårar. Hoppas Kelly tar chansen i Palace, lika tråkigt att se en local lad inte riktigt räcka ända fram. Tråkigt när skador sätter käppar i hjulet som det har gjort för honom.

  Sen måste man ju bara ÄLSKA Alonso som vägrar skaka hand med Platini. Antar han fortfarande är sur för avstängningen i CL-finalen.
  http://goo.gl/4S2mA6

 11. Varför väntar klubben med att offentliggöra värvningarna tills de har intervjuer med spelaren, bilder, Brendans kommentar, etc? Tidigare är var värvningarna snabbt uppe på lfc.tv – som den hette då – och sen, oftast dagen efter, kom det andra.
  Lägg ut!

  • För de missar massvis med trafik och PR att köra nyheten ena dagen, men inte ha något content på siten.

 12. Ha inte för höga förväntningar om Moreno…
  Låter som många tror att han är nästa Mesias..
  Killen är 20år och kommer spela i världens tuffaste ligga.. Det kommer ta tid för han att acklimatisera sig… Jag tror inte han kommer komma in och ta PL med dunder och vrak som många andra verka tror..
  Såg Alexis första match mot City i CS…han såg väldigt överraskad ut av det tuffa spelet… Tyckete inte allas han hängde med, visst första matchen men förväntade mig mer från hans fötter…sov gott!

  • Killen är dock 22år och har mött en hel del tuffa lag i ute i Europa. Men visst kommer det att ta tid för honom att komma in i laget också.

 13. Där kom den! Just like the good old days.

  Annat än fallet Lambert t.ex, som klubben höll på i flera dagar innan de skickade ut den numera klassiska BREAKING NEWS-bilden.

Kommentarer är stängda.