En snabb uppdatering om lite rykten från fotbollseuropa.

* * *

Rubin Kazans anfallare Alejandro Dominguez blir som bekant free agent i december.

Många klubbar uppges vara ute efter spelaren, vilket hans agent Jorge Cyterszpiler bekräftar i en intervju med calciomercato.it.

Agenten snackar om klubbar från Serie A och La Liga, och nämner klubbar som Juventus, AC Milan, Atletico Madrid, Barcelona, Espanyol och Valencia.

Blir intressant att se vart han hamnar.

* * *

Birmingham är intresserade av Hoffenheims anfallare Vedad Ibisevic, enligt News of the World.

Tidningen menar dock att Birmingham or osäkra på om de vill investera de £10 miljoner som Hoffenheim kräver för att släppa sin bosniska anfallsstjärna.

Den 25-årige Ibisevic har hunnit med att spela fotboll i många olika länder, och kan prata bosniska, engelska, franska och tyska flytande.

Om han ”bara” skulle kosta £10 miljoner kanske han vore ett namn för Liverpool.

* * *

Spansk media hävdar att Barcelona överväger att buda på Valencias David Silva.

Mittfältaren ryktas ju även till Liverpool och Manchester United, men enligt brittisk media är Man Utd osäkra på om Silva är tillräckligt snabb för Premier League.

* * *

Alldeles nyss publicerade Skysports.com en artikel där de berättar att Brede Hangeland är överens med Fulham om ett nytt kontrakt med klubben.

Arsenal, Manchester City och flera andra klubbar sägs vara intresserade av den långa mittbacken, som nu alltså ser ut att bli kvar i Fulham.