Jag tror att Mancini skulle vara en bra värvning. Nej, inte Manchester Citys manager Roberto, utan Inters yttermittfältare Amantino Mancini.

Visst är brassen inte direkt en av Europas hetaste spelare, men han finns tillgänglig på lån, vilket gör honom till ett prisvärt alternativ.

Det är faktiskt till och med officiellt att Marseille är överens med Inter om att låna Mancini – men spelaren själv har ännu inte tagit ett beslut om han accepterar utlåningen.

Marseilles president Jean-Claude Dassier säger till L’Equipe att de ger Mancini ytterligare två dagar att bestämma sig för om han vill komma.

Klubbens manager Didier Deschamps säger till La Provence att Mancini har erbjudanden från flera klubbar och han inte har bestämt sig än.

Mancini har hunnit bli 29 år och har inte visat någon större form det senaste året, men jag tycker ändå att han vore en klok förstärkning att ta in på lån.

Hans bästa position är på vänstermittfältet, där ju Liverpool är i behov av en ny spelare, och dessutom kan han spela högermittfältare, högerback, samt vänsterback.

Mancini

Jag tror att Liverpools trupp skulle må väldigt bra av att få in en spelare som bemästrar de positionerna. Mancinis mångsidighet vore nyttig.

Dessutom är han en snabb spelare som kan ”göra sin gubbe”, vilket ju vore en trevlig spelartyp att få in i Liverpool.

Har egentligen ingen aning om Rafa Benitez är intresserad av Mancini, men jag tycker som sagt att han vore en väldigt smart förstärkning att ta in på lån.