[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

* * *

Uppdatering #2:

Liverpool hade planerat kontraktsförhandlingar med Ward på fredagen, men efter att ha läst representantens kommentarer i media har klubben valt att ställa in mötet, eftersom man tycker att det verkar meningslöst (The Liverpool Echo).

* * *

Uppdatering #1:

Raheem Sterlings agent Aidy Ward är i hetluften. Både spelaren och agenten har fått motta massiv kritik på sistone. Nu väljer Ward att bita tillbaka mot Liverpool och kritikern Jamie Carragher.

“I don’t care about the PR of the club and the club situation. I don’t care. He is definitely not signing. He’s not signing for £700, £800, £900 thousand a week. He is not signing. My job is to make sure I do the best with them (my clients). If people say I am bad at my job, or they are badly advised it does not matter,” sa Ward till London Evening Standard.

Ward sågade Carragher genom att saga: “Carragher is a knob. Everybody knows it. Any of the criticism from current pundits or ex-Liverpool players – none of them things matter to me. It is not relevant.”

Vidare skyllde Ward den offentliga stormen på Liverpool: “How did this all occur? There is no smoke without fire.”

Och Ward är inte orolig över att det saknas intresse för Sterling: “I am not worried. Worried is making a decision not knowing what is going to happen. Every Premier League club will make a bid for him.”

* * *

Ingen spelare har flyttat mellan Liverpool och Manchester United sedan Phil Chinsall gjorde det år 1964. Nu har dock United hört sig för till Liverpool angående en viss Raheem Sterling.

Manchester United har registrerat intresse för Sterling, men Liverpools svar var att han inte är till salu för något pris (The Liverpool Echo, The Guardian).

Manchester United har kontaktat Liverpool angående Sterling, men LFC uppgav att 20-åringen inte är till salu. Manchester City och Chelsea följer händelseutvecklingen (The Telegraph).

Van Gaal är beredd att konkurrera ut Manchester City om Sterlings signatur, trots att de förbereder att bud på hela £40 miljoner. Det som van Gaal hoppas är att Sterling ska pusha för en flytt till United, medan City tror att Liverpool kommer att bli tvingade att sälja på grund av kontraktssituationen (The Mirror).

Som en del av övergången som tog Sterling från QPR till Liverpool har Londonklubben rätt till en viss procent av övergångssumman när Liverpool säljer honom. QPR har rätt till 25 procent om Sterling flyttar utanför Englands gränser, och 20 procent om han flyttar inom England (The Daily Mail).

* * *

Just nu är Liverpool den troligaste destinationen för Christian Benteke, som Aston Villa egentligen inte vill sälja, men värderar till omkring £30 miljoner. Chelsea är också intresserade och överväger att värva honom. Det återstår att se om Benteke föredrar att vara en nyckelspelare i Liverpool eller en truppspelare i Chelsea om han ställs inför ett konkret val (The Mirror).

* * *

Bournemouth vill signa Kieran Trippier, som har en utköpsklausul på £3,5 miljoner i sitt kontrakt med Burnley (The Mirror).

* * *

Pedro bjuds ut till PL-klubbar för blott £7 miljoner. Liverpool, Arsenal, Chelsea och Tottenham nämns i sammanhanget, men de kan få konkurrens av Inter. Pedro har 1 år kvar på sitt kontrakt med Barcelona (The Telegraph).

37 kommentarer
 1. För min del kvittar det vart Sterling hamnar, sålänge vi får en hel säck med pengar! QPR måste hålla med 😉 Hjärtlösa spelare såsom Sterling passar inte i Liverpool, ersätt honom med Pedro så är jag nöjd!

  • Kvittar för mig med, så länge som det inte är United. Han får gärna gå till City, Chelsea eller Arsenal men Liverpool ska aldrig sälja en spelare till United oavsett vem fan det än är. Ingen Liverpoolspelare ska säljas direkt till United.

  • Håller med. Gärna till Chelsea för då blir det bänken. Vem av Hazard, Willian, Cuadrado, Oscar och Fabregas ska han ersätta? Han tror han är bättre än vad han är. Potential ja, bland de bästa i PL nej!

 2. Skulle nästan önska han gick till United om han nu säljs. Det vore kul att ha ett äkta hatobjekt och öka rivaliteten ytterligare mellan oss och United.

  • Tänk Luis Figo multiplicerat med 10 så har du en ungefärlig känsla av hur hatad han kommer att bli =) Vi snackar behov av livvakter…

  • Precis min tanke också! Kryddar till rivaliteten en del 🙂

 3. Varför i hela friden dör inte Benteke-ryktena ut? Han är ju en liten uppgradering av vad vi hade i Carroll, dvs en spelare som inte passar in i Rodgers sätt att spela fotboll. Om det gick dåligt med Balotelli, tänk då att vi betalar dubbelt så mycket för Benteke och får i stort sätt samma typ av spelare…

  Vad gäller Sterling, nu börjar det bli löjligt med hur många gamla legender är ute och pratar om honom. Jag läste igår att Heskey till och med hade uttalat sig om situationen, då tycker till och med jag att det har gått för långt. Tror tyvärr att situationen är ohållbar och Sterling kommer att säljas i sommar. Skulle inte bli förvånad ifall det blir Bayern som köper honom i slutänden, båda deras wingers (Robben och Ribery) börjar bli gamla. Men troligast är nog City, Chelsea eller Arsenal.

  • Dom blir frågade om situationen och svarar helt enkelt då dom är nog inte heller helt nöjda med killens beteende eftersom Liverpool är en klubb nära deras hjärtan också.

 4. Går sterling till United är hans karriär så gott som över, kolla hur det gått för dyra värvningar av fotbollsspelare som inte ens är bra i den klubben, till exempel Falcao och Ashley Young… Om han lämnar så får han gärna gå dit för då är det ungefär som att han går i pension

 5. Att ManU intresserar sig är bara bra för prislappen. Ännu bättre att Pellegrini sagt själv att han tror att det kostar runt £50m att köpa Sterling.

  För de pengarna bör vi sälja givetvis.

  Då kan vi utöver Milner och Ings addera ALL-IN på ytterligare en mittfältare och anfallare. Men det kommer ju FSG aldrig göra förmodligen, för det kräver dyra kontrakt.

 6. Kul att se att Coates har börjat storspela i Sunderland nu på slutet, när han har fått chansen.1 år kvar på kontraktet. Borde vi överväga att ge honom en sista chans? Han har varit skadedrabbad, vilket inte förenklat anpassningen till engelsk fotboll.

  • Hade varit kul att se honom lyckas hos oss, har alltid känt sympati för honom. Jag är inte säker på om han hade varit så sugen på att riskera ännu ett år på bänken dock… Förhoppningsvis får han en del speltid i copa-america och kanske kan han övertyga där.

 7. Sterling känns idag mer som ett problem än en supertalang. Får vi 50 för honom hoppar jag av lycka. Han har ju inte presterat något märkvärdigt på de senaste månaderna ändå.

 8. Sätt ungen utanför laget i två år, han ska varken få träna eller ens visa sig på anläggningen. Jag är den första att hjälpa klubben med att betala hans lön, bara han INTE får röra en boll på två år.

 9. Förstår inte åsikterna kring sterling. Nu när agenten gått ut och sågat ikoner som carra är är situationen omöjlig för sterling, och det gör mig ledsen. Folk i detta forum glömmer att det är spelare som sterling som ska hjälpa oss upp i europa elit igen, han är 20 år för guds skull och är redan bosatt i det engelska landslaget och vår startelva, om några år när han är på sin peak kommer han vara en av europas bästa yttrar, oavsett vilken pengakåt snorunge han är i detta nu.

  Jag har aldrig sett en mer talangfull spelare kommit upp ur vår akademi sen michael owen, han är engelsk, snabb, har bra teknik och hela rubbet. Bygger sterling på sig lite fysik och blir mer effektiv vid avslut kommer han bli en av de bästa på sin position. Och det kommer med självförtroende.

  Jag hoppas agentens uttalande nu får sterling att förstå att han blivit manipulerad. Sparkar han agenten nu har han vunnit tillbaka lite av lin tillit iaf. Försvinn inte, snälla.

  • Samma framtid spåddes det om Wright-Phillips…bara för att man är ung och lovande betyder det inte att man lyckas.

   Han är en girig snorunge, med hans attityd kommer han aldrig lyckas bli bland de största.

   Jämför med Suarez, han var FÖR bra för oss, Sterling tror sig samma sak om honom. Pojken har lång väg att vandra….finns så många talanger som gått samma öde som den grabben kommer gå! Hypade talanger som får för mycket luft.

  • Såg det inlägget nu. Skillnaden med wright phillips var att han var begränsad. Likt lennon. Snabbhet och teknik. Visst finns det risk att sterling inte blir någon världsstjärna, men han har potentialen. Skapar chanser osv. Ge han lite bättre omgivning så kommer självförtroendet, sätt han på specialträning på avslut så kommer målen.. Ger helt fel signaler att skeppa iväg englands största talang, oavsett prislapp. Och vissa här skiter i om han går till united? Där slutar jag läsa. Läs på lite om klubbens historia. Vad kommer ni säga om han blir någon form av legend i scums om 10-15 år? Att det fortfarande var kul att ha ett hat objekt. Läs om, läs på.

   Skärpning forumet.

  • Fast samtidigt kan man inte tvinga kvar en spelare. Det är exakt som Carra säger, titlar är inget man får, man måste förtjäna de. Sterling har inte bidragit med något åt oss för att ta oss dit. Han är fortfarande bara en talang, ingen världsstjärna likt suarez. Han behöver speltid. Inte spela sista 15 minutrarna i ett Chelsea eller City.

   Han tror att han kan leva på sin talang. Innan han kan börja kräva titlar och fantasisummor så måste man bevisa att man verkligen är värd det.

   Att spela för LFC ska vara bland det största man kan göra, grabben har uppenbarligen andra tankar. Vi kan inte vika oss och ge han en högre lön. Han får gärna gå till City/chelsea och lära sig av sina misstag…Finns en rad talanger som vandrat samma väg.

   Tyvärr är inte Sterling bättre än så. Han är för ojämn för att ta plats i ett Chelsea eller City.

  • Som winger betraktat tycker jag Jordan Ibe ser bättre starkare och mognare ut. Visst har Sterling Speeden och dribblingarna men med bara det kommer man ingen vart. Han behöver utveckla mycket mer och visst hade det varit kul om han gjort det här men inte med sådan attityd. Tar sig an klubben på detta viset. En agent som utnyttjar vår dåliga situation. Tänk på att Sterling har en central roll i detta lag men byter han till ett annat lag blir han utkonkurrerad om han inte gör mål bla.

 10. Sterling vill ju lämna . Hoppas han säljs fort som fan för stor summa

  • Precis som rooney ville för några år sedan? Eller gerrard för 10 år sedan? Det är ju spel för gallerierna, sterling kan ju omöjligt vilja lämna för att vinna titlar, som
   Han nu säger. Han vill ha högre lön, tror jag. Ingen normalt funtad människan kan vilja lämna oss i den posiotion han har i klubben nu, 20 år gammal och fast plats i laget. Inte ens hans idiotiska rådgivare kan ju säga till honom att lämna för city, där han får konkurrera med silva, nasri, aguero, navas jovetic etc. United med depay, valencia di maria osv osv. Jag tror han vill stanna, med rätt lön och ambitioner från ägarnas sida. DET ÄR NU VI MÅSTE VISA VÅRA AMBITIONER. Vi kan inte säga att han är ersättningsbar, trötta lego knäktar som ayew, konoplyanka ntep osv är inte fullgoda ersättare, ingen utvecklingspotential heller förutom ntep. Depay hade isf varit något men scums ha redan plockat honom. VI HAR INTE RÅD ATT SLÄPPA STERLING, ibe är överhypad och inte bevisat något mer än några enstaka matcher. In med pedro, ings, milner och jackson martinez i sommar och förläng med sterling så är vi med om titelstriden nästa år igen.

  • Dunno about you…butt, Ingen är större än klubben, skulle aldrig vilja ha en spelare med den översittande attityden att representera Liverpool FC

  • Vilket område är jag okunnig i anser du? Vi vet ju inte hela sanningen om sterling gate. Om du läst lite om hur media hanterar situationer skriver dom ofta subjektivt och vill väcka känslor, jag går inte på den. Vi får vänta och se, helt enkelt

 11. Påstår inte att du är okunnig. Men det är ju bara att kolla på hans intervju eller agentens intervju, han skulle väl aldrig säga att sterling vill lämna om det nu inte är sterlings egen vilja? Så mycket kan man ju faktiskt bekräfta.

  Sen om klubben vägrar att sälja och hålla kvar honom kanske du tycker är bra, men jag tycker ingen som beter sig på det sättet sterling har gjort är värd att representera vår klubb.

  Och även om media förvränger situationer så måste du väl ändå hålla med om att killen inte har skött hela kontraktssituationen särskilt proffsigt?

  Grabben visar klubben som gjort honom till den spelare han är idag noll respekt whatsoever. Något som inte bör accepteras.

 12. Aidy Ward verkar ju vara en riktig jubelidiot, förstå när han har bränt pengarna han fått in från att sterling flyttar, då kommer han vara en idiot mot klubben som köpt sterling, hoppas man inser det och att det inte finns några köpande klubbar efter det han gått ut med idag..

  Hopplös människa och Liverpools ledning svarar sjukt snyggt med att skita i att ens ta diskussionen. Stackars raheem han blir blåst av den som ska vara hans högra arm. Vore kul om sterling sparkar aganten och kritar på nytt hos oss

 13. Om agenten går ut och säger att han vill lämna så skulle jag mer tro att det är ett spel för att tvinga klubben att gå med på hans villkor, bara vad jag tror

 14. Jag är förvånad om BR tar ut Sterling till matchen mot Stoke åtminstone till startelvan nää han kommer inte ens vara med i truppen på Söndag!

 15. Bort med snorungen . Som någon hör ovan hävdar att bara ge han rätt lön? Fan är det? Han har ju fått förslag som han inte tycker är bra på 100 K i veckan! Är de någon som är för hypad så är det väll just sterling som inte har bevisat ett jävla dugg.

 16. Allt bra han gjort försvann så fort han satt sig och gjorde den där Intervjuen . Han är inte värd klubbmärket

 17. Det är klart han kommer att säljas nu under de närmaste veckorna. Det är ju ett klassiskt knep att göra sig ”omöjlig” i en klubb man inte önskar vara kvar i. Zlatan har ju testat det ett antal gånger.

  Det som ändå känns lite skönt är att sterling den här våren har visat att han har svårt att släppa det som händer bredvid planen när det stormar kring honom. Skönt i det avseendet att han så klart kommer ta med sig den svagheten till sin nya klubb.

  När han nu lämnar kommer det ju storma på ett helt annat sätt, det kommer finnas stora krav på honom, och jag tror inte han är mogen det. Vad som sedan kommer hända med honom är svårare att förutspå, han kanske bryter igenom det och blir en toppspelare till slut, men de första åren i Chelsea eller City kommer att bli stentuffa för honom.

  • Du tror inte han kommer mogna och lära sig av sina misstag, eller han kommer bete sig som en 20-åring hela livet.

   Man blir lite förvånad över allt trams som skrivs här, snorunge här, låt han ruttna på bänken etc. Förra året var han en av våra skickligaste spelare och även den här hösten tycker jag han tog stort ansvar. Sedan efter intervjun har han inte helt konstigt gått ner sig. Personligen tycker jag allt han sa i intervjun blivit lite snedvridet och alla verkar hoppa på det här tåget att slakta en talangfull ung engelsk fotbollspelare vars talang jag inte sett sedan Rooneys dagar.

   En del av ansvaret för det här tycker jag BR har. Först spelar han sönder honom i höstas och sedan placeras han på en massa märkliga positioner som ensam anfallare och wingback. Han får ju alltför sällan spela där han är som bäst, direkt bakom en el två anfallare.

   Sedan till er som tycker han är värd över 50 milj men inte en lön på 120-150 000/veckan. i kategorin logiskt tänkande.

  • Mogna kommer han säkert göra litegrann, samtidigt kommer han nog aldrig bli en lika mogen, seriös och reflekterande elitidrottare som t.ex Gerrard, Henderson, Carragher. Det känns som det är rätt enkelt att se. Du kan ju t.ex jämföra hur Henderson skötte sina kontraktsförhandlingar nu senast.

   BR har väl spelat Henderson och Coutinho (nästan) lika mycket? Det är fler spelare som får spela på olika positioner. Can, Gerrard (genom hela karriären), Henderson, och Coutinho. Det bör väl snarare vara utvecklande att spela på fler positioner och utveckla olika delar av sitt spel. Jag bryr mig inte så mycket om hans mål/assist statistik som underlag för hans prestation, det är hans spel som inte varit bra i år. Här tycker jag mogenheten kommer in i bilden då hela hans situation både i klubben, och vid sidan av (vattenpipan) uppenbarligen har stor påverkan på hans prestationer.

   Sterling kanske är värd närmare £30M än £50M, men det är ju marknadsekonomi och efterfrågan/utbud som råder, så varför sälja billigt om man kan få mer? Liverpool har ju makten med tanke på han har 2 år kvar på kontraktet.

   Personligen är jag sjukt trött på killen, och har till viss del förståelse för fansens frustration. Det är spelare med hans kvaliteter som vi behöver för ta oss tillbaka till toppen, samtidigt är ingen större än klubben och jag är hellre utan. Det är sårande att han pissar på klubben helt enkelt.

   Uppenbarligen har kollektivet funkat för oss förr (CL 2005). Hoppas han inte är med i truppen i helgen och att han säljs så fort som möjligt sen.

  • Coutinho: Jo, jag tror han kommer att mogna, därav meningen att man aldrig vet vad som kommer att hända om ett par år.

 18. Att han använts på flera positioner är väl inte speciellt konstigt, en manager måste alltid göra det bästa av sitt material och en djupledslöpande Sterling har setts som den bästa forwardslösningen då alla andra strikers totalfloppat. När han fått spela wingback så har ju även det för att försöka göra det bästa av situationen då inte fyrbackslinje fungerade alls. Det är snarare floppvärvningarnas fel att han spelats på många positioner, än Rodgers.
  Dessutom så tycker jag att han gör sig bäst som ytter när man har en grym forward, typ Suarez! Men det är ju en smaksak förstås!

  Håller med om att alla kommentarer om att han ska försättas på bänken eller i reservlaget, bara är löjliga. Vem tjänar på det? Bara alla som är arga får lite satisfaction… Så fungerar det ju knappast, antingen säljer vi honom nu eller så satsar vi på honom och spelar honom, om inte för lagets prestations skull så kanske för att hålla uppe värdet och sälja vid ett senare tillfälle.

  Jag tror han lämnar, men känner mig kluven om vad jag egentligen vill. Man vet ju hur bra han kan vara med bra folk omkring sig, och OUCH vad ont det hade gjort om han gick till United och tog näsan kliv där. Hade Liverpool varit bra på att värva spelare så hade han ju kunnat ta det här, men det är vi ju tyvärr inte

 19. han ska få bli såld för en bra summa. Han och hans agent har grävt en grop som känns en aningen för djup. Kunde ju skött detta lite finare så hade man mest blivit besviken men nu vill man bara skicka honom med huvudet före och förstår inte er som ens tänker tanken på att försvara honom. Det är svart eller vitt när det gäller en sådan handling. Inte några gråzoner.

 20. Kort och gott: the Liverpool way or the highway

 21. Kommer Liverpool göra ett statement av Sterling och låta honom spela i u21 i två år? Sätt ett köp pris på minst 50 och vill ingen möta det så bänka.

Kommentarer är stängda.