Idag mot Sunderland visade Fernando Torres åter igen hur viktig han är för Liverpool. Det dröjde ju inte länge innan han gjorde ett fullständigt magiskt mål som öppnade upp matchen och dessutom gav hela hemmalaget ett enormt självförtroende.

Publiken på Anfield har inte varit lika härlig som normalt sen här säsongen, men de har sannerligen satts på prov också, med tanke på lagets extremt mediokra spel.

Nu fick åskådarna äntligen se Liverpool genomföra en bra match. Jag syftar naturligtvis framförallt på den första halvleken, där Liverpool fullständigt pulveriserade Sunderland.

Torres borde visserligen ha gjort fler mål – Daniel Agger borde visserligen ha kommit med i målprotokollet han med –  likaså Maxi Rodriguez och flera andra Liverpoolspelare, men trots ineffektiviteten var det härligt att se Liverpool idag.

Med Torres på planen blir Liverpool klasser bättre, och nu verkar även Steven Gerrard ha fått en ny lekkamrat i form av Maxi. Det bådar onekligen gott inför framtiden.

Trots den övertygande segern blir det svårt att nå fjärdeplatsen, tror jag. Manchester City och framförallt Tottenham har trots allt betydligt bättre utgångslägen, samtidigt som Liverpools bortaspel inte har varit bra på hela säsongen, vilket bäddar för en missad CL-plats för Rafa Benitez mannar.